Истински любовен дуел се заформя за сърцето на 14-годишната Сузанита,

...
Истински любовен дуел се заформя за сърцето на 14-годишната Сузанита,
Коментари Харесай

Бивш и нов се бият за Сузанита! Сашо Лудия не спира да й звъни

Истински любовен двубой се заформя за сърцето на 14-годишната Сузанита, научи HotArena.

Бившият на малолетната лолитка  е вдигнал мерника на Жоро Италианеца о т сериала „ София денонощно “, за който настойчиво се приказва, че е дружно със Сузи. За Жоро Раденков последно се говореше, че е забил колежката си от сапунката Теди Цветкова, а преди този момент имаше алъш-вериш с другата си екранна партньорка Калина Кузманова.

Охранителят Сашо Лудия е гневен на артиста, който се хвали за подвизите си с певицата пред другари. Въпреки заканите някогашния на Сузанита може да има съществени проблеми с Италианеца, който е не-по дребен бабанка от него.

Сузанита се раздели със Сашо с величествен скандал, обвинявайки го, че я тормози  и даже удря. Щерката на Орхан Мурад разкри, че около добилият около нея популярност гард почнал да залита по други девойки, написа „ България Днес “.

Явно връзката на Сузанита и Италианеца още е в розов интервал и Сузи няма самообладание да награби новото си гадже незабавно щом се върне от Италия, където бе заточена от родителите си след свадите със Сашо. Сузанита  разкрива, че той не стопира да й звъни по телефона и да я тормози, надявайки се да си я върне.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР