Истински латиносериал си спретнаха Анна-Мария Чернева и бизнесмена Христо Сираков.

...
Истински латиносериал си спретнаха Анна-Мария Чернева и бизнесмена Христо Сираков.
Коментари Харесай

Христо Сираков: Женя се за Анна-Мария!

Истински латиносериал си спретнаха Анна-Мария Чернева и предприемача Христо Сираков. Двамата са едни от най-популярните лица в столичния елит, а наскоро решили даже да се оженят, дочу HotArena .

В същина, предприемачът предложил на брак на актрисата, която също така е и втора в състезанието „ Мис Плеймейт ”. Красавицата обаче приела предлагането на подбив и изрично отказала даже да намерения над него.

Красавицата получи предлагането в ефира на „ Код Фешън ” и даже одобри. Но няколко дни по-късно се отхвърли от думите си.

„ Ох, всичко беше на подбив ”, твърди звездата от „ София денонощно ”. „ Това предложение ми сътвори големи проблеми. Гаджето ми ме разсъни със публикациите за сватбата. Мислех, че нещата не са съществени ”, споделя още тя, представена от „ България през днешния ден ”.

Оказа се обаче, че Христо Сираков в действителност съществено е мислел да предложи на брюнетката.

„ Това е една концепция, която просто по този начин пристигна, нямаше никакъв сюжет ”, споделя предприемачът. „ Говорехме си и нещата се получиха. Още даже нямаме дата за годеж. Тепърва предстоя най-приятните моменти ”, твърди Сираков.

Не е ясно, дали предприемачът съществено приема концепцията да се оженят, или единствено се майтапи с предлагането си, само че е реалност, че най-вероятно ще се снабди с младоженка — дезертьор Анна-Мария е щастливо обвързана и не е помисляла за различен мъж.

„ Тя е прелестно момиче, доста е възпитана и знае по какъв начин да се държи ”, изясни предприемачът. Той признава, че е останал впечатлен и от професионализма й по време на състезанието „ Плеймейт ”, където тя се съгласила с класирането и не правела проблеми, за разлика от другите девойки.

Анна-Мария признава, че е подкрепила победителката, откакто останалите й се нахвърлили. Тя не крие, че Недкова е била и нейна любимка, както и че не съжалява, че е спечелила.

„ Единственото, което ме дразнеше, бе, че върви настрана на грим и прическа. Ако и бях отишла при моите хора, те без подозрение щяха да ме създадат доста по-красива ”, добавя Анна-Мария.

Що се отнася до Христо Сираков, двамата се познават от няколко години. Бизнесменът и преди й е предложил да взе участие в „ Мис Плеймейт ”, само че тя все не можела да одобри.

„ Миналата година нямаше по какъв начин да се запиша, тъй като тъкмо си бях оперирала бюста. Христо е готин човек, само че няма по какъв начин да станат нещата с него, тъй като си имам другар, с който съм от години ”, прибавя още тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР