Истински хорър разтърси Германия. Мъж и партньорката му бяха осъдени

...
Истински хорър разтърси Германия. Мъж и партньорката му бяха осъдени
Коментари Харесай

Баща инжектира живак на бебето си, осъдиха го на 13 години

Истински хорър раздруса Германия. Мъж и партньорката му бяха наказани на 13 и 12 години затвор поради това, че съзнателно са инжектирали живак на бебе. Едногодишното момиченце е щерка на наказания родител.

28-годишният баща решил, че това е брилянтния метод да отмъсти на някогашната си жена.

„ Обвиняемият употребявал щерка си, с цел да накаже някогашната си брачна половинка. Той желал да види майката на детето да страда тъкмо както той страдал по време на раздялата. Мъжът е сложил възприятието си за възмездие над правото на живот на щерка си ", съобщи съдията по делото Мартин Грьоте.

Майката на момиченцето ги изоставила четири дни след раждането. Новата жена в живота на бащата била парамедик. Според следствието точно тя е напълнила спринцовката с рисковия живак. Докато единият държал бебето да не мърда, другият биел отровната инжекция. Според съда дамата била водена от предпочитание по този метод да бъде по-близо до него посредством присъединяване си в тежкото закононарушение. 

И двамата подсъдими в началото отхвърлят обвиняванията в опит за ликвидиране. Малко преди края на делото те признават, че дружно са инжектирали живак в лявото краче и десния гален на бебето. Те признали, че са били наясно по какъв начин отровата  предизвиква гибел. Също по този начин признали, че са желали да причинят изключително мощна болежка на едногодишното дете.

Въпреки опита за ликвидиране детето по знамение оцелява. След инжекцията с живак дребното дете имало гнойна зараза на крайници и обрив по цялото тяло. Извършителите до последно мълчали за грозното действие. Едва по време на третата интервенция живакът е открит инцидентно от лекарите. 

Момиченцето, което към този момент е на две години, продължава да се бори с дълготрайните последствия от живака. В тялото към момента има живачни топчета, които могат да причинят проблеми и в бъдеще.

" Когато един ден тя бъде съзнателен човек сигурно ще си спомни, че татко й я е отровил ", установи арбитър Грьоте.

Двойката на ужасите бе наказана от съд в Хановер - бащата ще прекара 13 години пандиза, а партньорката му - 12 по обвиняване в опит за ликвидиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР