Истински фурор в Америка предизвика новината за създаването на отдел

...
Истински фурор в Америка предизвика новината за създаването на отдел
Коментари Харесай

В САЩ ще си имат Министерство на истината, ще го води Мери Попинз на дезинформацията

Истински възторг в Америка провокира новината за основаването на „ отдел за битка с дезинформацията ” към Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати. Обикновено то се занимава с противопоставяне на тероризма и проведената престъпност. Но в този момент на негова основа ще се сътвори цяло Министерство на истината.

Нещо повече, Нина Янкович, воин, който в предишното писа книги за „ съветската дезинформация “ след Русиягейт, беше препоръчана за длъжността началник на тази нова конструкция.

Именно тя оказа помощ на Демократическата партия да провежда онлайн цензура на последните избори. И в този момент се занимава с разпространяване на украинска агитация.

В обществените си мрежи Янкович да вземем за пример съобщи, че подигравката с Камала Харис и други политици е опасност за националната сигурност на Съединени американски щати. А преносимият компютър на Хънтър Байдън е „ съветска дезинформация “. Отне на демократичната преса две години, с цел да признае, че писмата на Хънтър са достоверни.

Янкович е сигурна, че Америка има потребност от обединен претендент на президентските избори – тя споделя, че другите възможности от ляво и отдясно отслабват Съединени американски щати. А обществените мрежи би трябвало да цензурират дисидентите още по-агресивно под претекст, че се борят с „ дезинформацията “ – която тя счита за „ патология “ като пандемия. В същото време „ абсолютистите на свободата на словото” провокират диво отвращение в нея.

Но не се мина без комикси. Оказа се, че Янкович, 33-годишна „ професорка “, също е записвала видеоклипове в TikTok. Там тя е пеела песни за правене на обич с " мъртъв Хари Потър ". И се е опитвала да имитира английски акцент, като се е наричала „ Мери Попинз на дезинформацията “.

Възмутените републиканци упорстват за цялостното разформироване на това Министерство на истината, чиято активност очевидно нарушава конституцията на Съединени американски щати.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис дава обещание, че неговият щат ще откаже да се преценява с всевъзможни решения на Министерството на истината. За да попречи на Мъск да върне свободата на словото в Twitter, Белият дом в този момент се пробва административно да резервира системата за онлайн цензура. Но това в допълнение разделя така и така извънредно поляризираното американско общество.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР