Истински феномен е това момиче, нали? Мнозина вероятно като мен

...
Истински феномен е това момиче, нали? Мнозина вероятно като мен
Коментари Харесай

H&M със специална колекция за феновете на Били Айлиш

Истински феномен е това момиче, нали? Мнозина евентуално като мен чакат с неспокойствие европейското турне на американската музикална сензация през 2020-а и в случай че още нямате билет за някой от концертите, ще ви отчайвам – съвсем на всички места те са sold out. Но в случай че сте от късметлиите с билет за някой от шоутата на в Берлин, Париж или, H&M прозорливо са се погрижили да бъдете и уместно облечени. Да, шведският бранд пусна специфична сбирка, отдадена на хитовата изпълнителка, която ще разпознаете по формалното й лого, както и по моделите, които самата тя обича да носи – oversize тишърти, суитшърти и панталони, както и аксесоари като шапки вид „ панамки “, чорапи и чанти за кръста. Основните цветове са бежово, черно, ярко зелено и с акценти в.
               
на Окт 4, 2019 в 6:39 PDT

„ Били Айлиш е въодушевяващ реализатор, само че и голяма част от хората по света й се възхищават поради метода, по който показва себе си и отстоява своите полезности. Ние желаеме почитателите й да се допрян до нейния свят и да се почувстват свободни да изразят личния си жанр “, споделя Емили Бьоркхейм, основен дизайнер на идея Divided в H&M.

Съпътстващата акция е основана в съдействие с 3D актьора Инес Алфа и включва съществени визуализации, както и извънредни Snapchat филтри. Базираната в Инес е работила с доста известни модели, актьори и списания, а в този момент се възползва и от опцията да сътвори извънредните 3D резултати за акцията.
               
на Дек 26, 2019 в 2:22 PST

„ Опитвам се да прескоча границите на грима и хубостта, като се стремя да предложа повече благоприятни условия за себеизразяване, а с 3D технологиите разновидностите са неограничени. За тази акцията на H&M и Били Айлиш желаех да работя с течности от друга планета – разхождащи се по моделите и внасящи цвят и развлечение в този недействителен свят. Сюрреалистичните 3D детайли оживяват в фотоси, видеа и особено направени Snapchat филтри, с цел да може всеки да се допре до тях “, споделя Инес Алфа.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР