Истински еротичен флашмоб завладя мрежата. Студенти се надпреварват да качват

...
Истински еротичен флашмоб завладя мрежата. Студенти се надпреварват да качват
Коментари Харесай

Медсестри, биатлонистки и войнички подкрепят с еротичен флашмоб голия танц на уляновските пилоти

Истински сексуален флашмоб завладя мрежата. Студенти се надпреварват да качват провокативни видеа в поддръжка на курсантите от Уляновския институт по гражданска авиация, които разбуниха духовете в Русия с неприличния си танц на парчето на Benny Benassi Satisfaction. а клипа бъдещите летци, по долно долни дрехи и с фуражки на главите, танцуват из стаите на общежитието.

Оказа се, че първокурсници от авиоинститута просто са желали да повторят пародийния клип, сниман от английски военни курсанти, който се подвизава в интернет пространството от 2 години. Действията им обаче провокираха същински скандал, а политиците и обществеността настояха курсантите да бъдат изключени поради аморалното им държание.

На фона на острата социална реакция, в мрежата започнаха да се появяват видеа, на които младежи имитират скандалните им придвижвания. На едно от тях младежи, облечени в сини тениски и къси панталонки с надпис МЧС (Министерство на изключителните ситуации).


Към еротичния флашмоб се причислиха и студентки от медицински лицей, бъдещи строители, фермери, млади дами от израелската войска.




Рамо на първокурсниците от Уляновск удари даже телевизионният водещ Вадим Такменев. Пред камерите той смъкна вратовръзката си и стартира да танцува.



Бъдещите летци получиха поддръжка и от група биатлонистки.



Млади майки също ракършиха снага в поддръжка на бъдещите летци на Русия.


Междувременно инспекция на транспортната прокуратура сподели, че няма учредения първокурсниците от Уляновския институт да бъдат изключени. Преподавателите им, позволили сходно безсрамие, обаче ще би трябвало да понесат наказване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР