Истински екшън си спретнаха в кулоарите на Народното събрание журналистът

...
Истински екшън си спретнаха в кулоарите на Народното събрание журналистът
Коментари Харесай

Скандалът на годината! Сашо Диков подгони депутат от ГЕРБ с: „Мръсник безподобен! Мръснико, безподобен! Лъжец безподобен! Наглец!“


Истински екшън си спретнаха в коридорите на Народното събрание журналистът Сашо Диков и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, а кавгата бе излъчена в авторското предаване на тв-легендата.

Повод за зрелищната свада бяха обвиняванията на избраника, че телевизия Би Ай Ти се финансира от някогашния притежател на Корпоративна комерсиална банка Цветан Василев, който сега живее в Белград, укривайки се от българското правораздаване. Подобен намек Тодоров направи към тв водещата Люба Кулезич.

„ Литфинг ли е Кулезич?, обърна се няколко пъти Антон Тодоров към Сашо Диков, припомняйки негов скандал с Люба Кулезич от преди няколко години в Българска телеграфна агенция. Журналистът не отговори на въпроса, само че няколко пъти сподели на депутата от ГЕРБ, че „ не му отива да пада толкоз ниско “. „ Дали е лифтинг или не, аз не мога да кажа, тъй като не съм участвал на… “,опита се да отговори Диков на депутатското запитване. От думите на Антон Тодоров стана ясно, че е сърдит от излъчвания на Би Ай Ти, свързани с неговата книга „ Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите. “

Настоящият гербер продължи с офанзивата против журналиста: „ Прекръстете си и кажете: „ Никога не съм вземал пари от Цветан Василев! “. Тогава разяреният Сашо Диков се закле в щерка си и се обърна към Антон Тодоров с думите: „ Мръсник несравним! Мръснико, несравним! Лъжец несравним! Наглец ! “

На което Антон Тодоров отговори: „ Аз съм нечовечен към враговете си !  И вашето отношение месеци наред докарва тази обстановка! Притежавам неповторимия гений да изкарвам враговете си отвън нерви. Признавате ли го в тази ситуация?, попита най-нагло депутатът от ГЕРБ. „ Признавам го в тази ситуация, тъй като сте несравним наглец и измамник! “, отговори му Сашо Диков, гонейки го по коридорите на Народното събрание.

Антон Тодоров в придвижване продължи със заканите против програмния шеф на телевизия Би Ай Ти. „ Диков, постоянно може да има по-нагли от вас, по – нахални и по-брутални. Аз съм по-нагъл и по-брутален от вас и би трябвало да го знаете! Не се занимавайте с мен! В момента, в който вие спрете, аз ще продължа и ще мина през вас, по метода, който зная аз да го върша “, сподели с горделивост националният представител.

Сашо Диков му отговори: “Грам достолепие нямате, грам! “. На което Тодоров отвърна, че това е негово персонално мнение, което не е реалност.


Сашо Диков крещи на Антон Тодоров: Мръсник несравним, измамник, наглец!
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР