Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул.

...
Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул.
Коментари Харесай

Безумие! Бургазлийка гледа котката си в… аквариум! Доброволци готвят зрелищна спасителна акция

Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул. " Фердинандова " 35, научи Burgas24.bg. Десетки доброволци провеждат избавителна акция за коте, държано под ключ в аквариум.

Животинчето е гледано в безчовечен условия – в стъклена кутия, в която липсва даже въздух. Заключено е с катанец, а в аквариума е подложен леген с накъсани хартийки за тоалетна. По данни на съседите,живее там всички топли месеци, а зимата е местено на таванска стая!

Зоозащитници към този момент са алармирали полицията и всички вероятни институции. Органите на реда са издали наставление, само че не са освободили котката, защото нямат право.

" Може ли всички свободни доброволци и бранители тук, на адрес? Котето към този момент един път беше " пуснато ", върнало се е при лудата! И беше " пуснато " тъй като напряко излетя като се отвори вратата! Трябва да се вземе, котката не дава да я хващат непознати хора, плаши се. А от улицата тя си го взима назад! Трябва да бъде взета, не просто пусната! Котаракът е уплашен, естествено!!! Жената, която го държи под ключ, е луда и е невъзможна връзка и договаряния с нея ", пишат в обществената мрежа от зоозащитни организации.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР