Истински екшън се разигра в нон-стоп в пловдивският квартал Кючук

...
Истински екшън се разигра в нон-стоп в пловдивският квартал Кючук
Коментари Харесай

Екшън в нонстоп в Пловдив! Клиент преби продавач, не му дал на вересия

Истински екшън се разигра в нон-стоп в пловдивският квартал Кючук Париж. На 3 януари към половин час след среднощ клиент влезнал в магазина, който се намира на бул. „ Македония “, с цел да си закупи бутилка водка и цигари. Оказало се обаче, че в себе си няма задоволително пари. Въпреки това изискал да вземе покупките си, само че продавачът не му разрешил.

Именно това и разгневило клиента, който почнал да наскърбява служителя и да насочва закани, че ще го чака цяла вечер да свърши работа. Продавачът не отвърнал на обидите и в тогава нападателният мъж бутнал щанд със запалки. Това предиздвикало продавача да натисне паник бутона в магазина, а по-късно споделил на нарушителя да си потегля. Това подразнило още повече мъжа и той замахнал с ръка да удари продавача, само че той се отдръпнал и съумял да се защищити, след което избягал на открито.

Клиентът го последвал и му нанесъл удари, като скъсал якето и тениската му и чак тогава и служителя на нон-стопа също му нанесъл ответен удар. Междувременно на място пристигнали и чиновници на охранителна компания, които ги разтървали и извикали полиция.

След случката клиентът на магазина си признал всички пред съда и споделил, че съжалява, само че дейностите му били поради смесването на алкохол с медикаменти. Съдът му наложил санкция от 200 лв. за дейностите му в магазина./ Трафик Нюз

Снимка: Илюстративна

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР