Истински екшън се разигра в МОЛ в Бургас. В най-големия

...
Истински екшън се разигра в МОЛ в Бургас. В най-големия
Коментари Харесай

Екшън в Бургас: Мъж размаха нож срещу охраната, отказал да спазва мерките

Истински екшън се разигра в МОЛ в Бургас. В най-големия търговски център в града клиент е размахал нож против лицето на защитата. Мъжът отказал да съблюдава противоепидемичните ограничения за в двете посоки придвижване и показал експанзия против един от чиновниците.

Скандалът се разиграл през вчерашния ден малко след 18.00 часа, когато молът бил цялостен с гости. Охранителят на комерсиалния център направил забележка на мъжа, че би трябвало да съблюдава противоепидемичните ограничения и да напусне мола от вратата, на която написа " Изход ".

" Влизането и излизането става от разнообразни места, поради пандемията от ковид. Мъжът не е послушал предизвестията на охранителя и вместо да се насочи към изхода, той е почнал разпра с него ", съобщи Цветелина Рандева, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

По думите ѝ мъжът е 44-годишен, престъпно проявен.

" Бургазлията е взел нож, който е държал под облеклата си. Размахал го е заплашително по отношение на 32-годишния охранител ", добави Цветелина Рандева.

Агресорът се опитал да избяга, насочил се към кафето, което се намира до централния вход, само че бил сюрпризиран от пресрещналите го служители на реда.

Охранителят съумял в точния момент да натисне паник бутона и за секунди на място са пристигнали чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Бургазлията е арестуван за период от 24 часа и е формирано бързо произвеждане.

От комерсиалния център отхвърлиха коментар по случая.

Автор: Елеана Цанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР