Истински екшън се разигра край Пловдив в събота вечер –

...
Истински екшън се разигра край Пловдив в събота вечер –
Коментари Харесай

Зверски екшън: Бесни роми безчинстват, нападнаха с метални тръби мъж и жена край Пловдив

Истински екшън се разигра край Пловдив в събота вечер – група роми нападнали с железни тръби мъж и жена. Агресията се породила на пътя, а резултатът е потрошен бус и контузен водач. Действието се развива малко преди село Чешнегирово – светлозелен бус с жълти ленти излязъл на пътя без мигач и засякъл различен бус, в който пътували мъж и жена. За да не се удари в наглеца, сюрпризираният водач навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където се разминал на косъм от различен автомобил.
За благополучие неуместната маневра се разминала без потърпевши и всички траяли по пътя си. Според очевидци при разминаването на двата автомобила нямало нито замяна на реплики, нито надуване на клаксони. Въпреки това обаче нещо отключило експанзията у водача извършител, който минути по-късно се изравнил с другия бус и го избутал в банкета. Хората нямали различен избор и спрели, тогава против тях изскочили група от 7 - 8 роми, които били въоръжени с железни тръби, брадви и мотики, написа TrafficNews.



Те нападнали водача и почнали да трошат буса. За шанс на мъжа и дамата след тях се появил различен автомобил, който надул клаксона и това предиздвикало ромите да се разбягат.

Всичко това се случило пред крайпътно заведение, в което имало доста хора, само че никой от тях не оказал помощ.

„ Вече не знам по какъв начин би трябвало да се кара в България! Страхувам се”, разяснява една от жертвите на екшъна.



Хората се опасяват да подадат и тъжба в полицията, не имат вяра, че у нас има правдивост. Бусът им е изпотрошен, а водачът е контузен. Регистрацията на буса с биячите е СТ 0359 ПК или Търговска колегия.

Опасни обстановки на пътя има всеки ден, неправилни маневри, недобре преценени обстановки и прочие, само че изходът пердах с секира ли е? Или каквато и да е било разпра? Въпреки материалните вреди водачът на буса се е разминал единствено с леки пострадвания, което е огромен шанс, защото от едната страна са стояли 8 въоръжени мъже, а от другата мъж и жена...





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР