Истински екшън се е разиграл в събота вечерта във Видин,

...
Истински екшън се е разиграл в събота вечерта във Видин,
Коментари Харесай

Екшън във Видин! Баща и син ограбиха таксиджия, той стреля по тях

Истински екшън се е разиграл в събота вечерта във Видин, научи BulNews.bg.
Двама видинчани – татко и наследник, са били арестувани в полицейския арест за осъществен обир в регионалния град.
Сцената се разиграла на 15 декември към 20.05 часа. 52-годишен таксиметров водач че е бил атакуван и ограбен от двама клиенти в региона на кръстовището на улиците „ Цар Симеон Велики “ и „ Разлог “. Потърпевшият разказал пред служителите на реда, че единият от клиентите го блъснал, разрушил му зъбите и лишил оборотните пари от таксито. Сумата била сред 30 и 50 лв..
След като видял, че нарушителите се измъкват водачът създал изстрел със законно притежавания от него револвер „ Макаров “, насочвайки оръжието към земята. При огледа в региона на местопроизшествието проверяващите намерили и иззели 9 мм гилза.
Пистолетът е предаден на органите на реда. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности, служителите на реда заловили двамата мъже – 49-годишен престъпно проявен и осъждан и 19-годишният му наследник, също престъпно проявен.
При осъществен обзор, медици открили, че 49-годишният има огнестрелна рана на лявата подбедрица, която обработили и превързали.
Бащата и синът били приведени в полицейския арест и арестувани за период до 24 часа. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Видин. Работата на проверяващите продължава, в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР