Истински екшън се е разиграл е берковско училище вчера, научи

...
Истински екшън се е разиграл е берковско училище вчера, научи
Коментари Харесай

Див екшън в Северозапада! Пиян влетя в училище да иска диплома

Истински екшън се е разиграл е берковско учебно заведение през вчерашния ден, научи BulNews.bg от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Пиян мъж влетял в школото и се изпокарал с преподавател и шеф, тъй като отказвали да му дадат тапия.
Сеирът е станал измежду бял ден, до момента в който учениците били в клас. 36-годишният Е.И. от града под Ком се бил почерпил солидно с алкохолни питиета. По незнайни аргументи, тъкмо до момента в който бил на градус, мъжът решил, че желае да има диплома за приключено обучение.
Към 13.40 часа той отишъл в постройката на гимназия „ Д-р Иван Панов” и почнал спречкване с защитата. Пияният мъж се държал надменно и сипел закани против служителя. Той не съумял да го усмири и натрапникът тръгнал из коридорите на школото.
След това скандалджията влезнал в класна стая по време на урок. Той почнал да се кара и с преподавателя и продължавал да упорства да получи тапия. Учителят се видял в знамение и откакто не можел да продължи урока, разпуснал учениците.
През това време Е.И. се качил при заместник-директора а учебното заведение. Там той траял абсурда и настояването на документа. През това време личният състав на школото извикал полиция и униформени пристигнали и закопчали „ любознателния “ алкохолик.
С дейностите си Е.И. е попречил на провеждането естествен образователен развой, провокирал е отвращение и боязън в присъстващите възпитаници и учители, безапелационни са от полицията. Съставен му е акт и е изправен по бързата процедура пред съда за безчинство. Магистратите му наложили наказване задържане за 4 денонощия в поделенията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР