Истински екшън с отвличане ще се разиграе идната седмица в

...
Истински екшън с отвличане ще се разиграе идната седмица в
Коментари Харесай

По поръчка на Весо Плачков: Рокери отвличат участниците в „Черешката на тортата“

Истински екшън с похищение ще се разиграе идната седмица в предаването „ Черешката на тортата “. В ролята на гарант влиза артистът с поразяващо сини очи Веселин Плачков.

В епизода във вторник звездата от „ Пътят на достойнството “ ще изпрати рокери да похитят останалите участници - кожният лекар доктор Радина Денкова, вокалистът на група „ Акага “ Красимир Куртев, тв водещата Анна Ангелова и близначките от „ Игри на волята “ Елена и Стефания.

Шеф Манчев ще нагърби участниците със задачата меню от съответно десетилетие на предишния век, като в допълнение изискване е подобаващ за епохата дрескод.

Първа в ролята на стопанка ще се изяви доктор Денкова, следвана от Весо.

На Куртев достойнството да готви в ефир се пада в сряда, като той ще води гостите си и феновете в Копривщица. Дрескодът за неговата вечеря е национални носии.

Чаровната Анна ще ни върне в 60-те години на предишния век, освен това в царството на кулинарията - Италия. Вдъхновена от шедьовъра на Федерико Фелини La Dolce Vita, водещата кръщава своята вечер „ Храна и кино “.

Елена и Стефания, които се потвърдиха като едни от най-издържливите участници в „ Игри на волята “, ще показват „ Хавана през 50-те “ в петък вечер. Двете русокоски се захващат с приготвянето на извънредно меню, което включва колумбийската чорба с кокоши крайник.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР