Истински добър човек, искрен, мил, нежен. С много тежко детство

...
Истински добър човек, искрен, мил, нежен. С много тежко детство
Коментари Харесай

Най-предизвикателната роля на Силвия Петкова

" Истински добър човек, откровен, благ, гальовен. С доста тежко детство и минало, в което само книгите са нейното избавление. Жена с още по-тежко настояще, за която домът и фамилията са всичко, а обичта е най-святото. Скромна, ранима, само че доста мощна и решителна. Няма граници за нея, когато става дума за детето ѝ. Защото Кера няма да се съобщи... "
 #ИзбирамБългария: Силвия Петкова
#ИзбирамБългария: Силвия Петкова

Актрисата за простора във всяка област и сфера тук, за заминаването или оставането и за силата на българите

Ето тъкмо по този начин една от симпатичните (според нас) и надарени български актриси Силвия Петкова разказа героинята си Кера от сериала " Пътят на достойнството ". Оказва се, че двете с нея си наподобяват по доста неща. Но Силвия е " много по-буйна, груба ", признава, че реагира остро много постоянно и е прекомерно експанзивна и прочувствена.

Въпреки приликите в характерите, на Силвия несъмнено не й е елементарно да влезе в облика на Кера. През цялото време в мозъка й седи мисълта, че ето тъкмо това извънредно нещо се е случило в действителност. Още по-трудно й е било, тъй като всякога си е казвала също, че " в този момент хиляди дами по света са в сходна обстановка, тъй като за жалост... такава е действителността в съвремието ни ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silvia Petkova (@silvia_petkova_) на Авг 16, 2019 в 12:29 PDT

Въпреки това, точно поради характерността на героинята и тежката й прочувствена обремененост, актрисата няма доста съмнения, откакто я канят да изиграе Кера. Сценарият - също.

За жал или за наслада, до момента в който работи по " Пътят на честа ", единственото, което Силвия прави на снимачната площадка, е да пази централизация за тежките подиуми. Няма доста занимателни моменти, просто тъй като всичко е било сложна. " Да пресъздадеш реалистично, откровено, правдиво и не преиграно толкоз тежка житейска драма не е по никакъв начин елементарно. Отговорността е огромна. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silvia Petkova (@silvia_petkova_) на Авг 1, 2019 в 8:29 PDT

По какъв метод " Пътят на достойнството " Ви провокира - и като човек, и като актриса?

Като човек, огромно предизвикателство за мен беше интензивността, с която снимаме. Въпреки че имам огромен опит в сериалите, такова движение срещам за първи път. И ми беше любопитно дали ще съумея да бъда експертът, който ми се желае да съм в сходен план.

А като актриса - необикновено забавна и сложна роля е Кера. Не бях играла толкоз комплициран облик, подложен в толкоз безброй ужасни човешки обстановки. Предизвикателство е дали ще се оправя почтено със задачата.

Труден ли е за изминаване пътят на достойнството?

Според мен не би трябвало да е сложен. Едно време за това са живеели хората - достойнството и достолепието са били най-важното нещо! За страдание в днешно време има прекомерно доста изкушения, прекомерно изкривена ценностна система, прекомерно доста упоритост за показност и несериозност... Но в случай че човек е в естетика със себе си, не би трябвало да изминава сложен път, с цел да се опази чист пред себе си и света.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silvia Petkova (@silvia_petkova_) на Авг 8, 2019 в 9:44 PDT

Кера ли е най-предизвикателната роля, която сте приемали до момента?

Всички функции, които изигравам, са голямо предизвикателство, тъй като имам виновната задача да съживя нечий мисли, букви, думи, фрази, обстановки и да пресъздам жив човек.

Няма дребна, нито пък лесна роля, съгласно мен. Всяка героиня, която ми е била поверена, си я обичам безпределно. Всяка една е предизвиквала и разнообразни проявления в моя темперамент. Цялостно е предизвикването - да се ровиш надълбоко в себе си, с цел да се превърнеш в някой различен.

Къде ще Ви гледаме в бъдеще?

Предстои премиера на пълнометражния филм " Пепел върху слънцето ", който е дебют на режисьора Бо Калинов. Там си партнирам с Юлиян Вергов, Анастасия Лютова, Ирини Жамбонас и още куп прелестни сътрудници.

Иначе, заповядайте на сцената на Театър " София " или следете по кое време ще гостуваме във вашия град със занимателното зрелище " Кризисен център " на Шуменския Театър, където си партнирам с Ивайло Захариев, Ники Станоев, Юлиян Рачков и Иво Йончев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР