Истински ад е на ГКПП Капитан Андреево“ заради нестихващите километрични

...
Истински ад е на ГКПП Капитан Андреево“ заради нестихващите километрични
Коментари Харесай

Ад на ГКПП „Капитан Андреево“ заради километрични опашки от ТИР-ве, джип се наниза жестоко в колоната

Истински пъкъл е на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ поради нестихващите километрични опашки от ТИР-ве, чакащи да пресекат границата с Турция. Катастрофи, псувни кавги на изнервени водачи, стигащи от време на време до пердах, съпътстват родната картинка.
В тази какафония джип безусловно се размаза нощес в задницата на един от камионите, откакто водачът не е съумял да види в тъмното чакащите пред него транспортни средства. Водачът още е дишал, когато колата за спешна помощ го е взела от мястото на случая. Министерство на превоза, АПИ и още няколко ведомства към този момент не подхващат нищо, с цел да решат грандиозния проблем, който предизвика редица съществени проблеми.

Ежедневна панорама на Капитан Андреево

.

Един от тях е, че колоната нонстоп основава предпоставки за ПТП-та. Не са необичайност случаите, в които един водач заспива на кормилото от изтощеност и се удря. Друг път пък запречва редицата, тъй че другите ТИР-ве да не могат да се изтеглят. „ Започва едно натискане на клаксони, което оглася целия регион “, описаха чиновници на пункта. Местните управници имат оферти за решаването на въпроса и се надяват централната власт интензивно да им спомага допустимо най-скоро. Казват, че е цяло знамение, че още няма жертви. Твърди се, че казусът не идвал от проверяващите органи на границата, които по предписание били задължени да правят обширен обзор на документи и товари.

Оказва се, че комшиите ни са решили този въпрос на своя територия, като са подхванали съществени стъпки за създаване тук-там, където ТИР-те да могат да изчакат, без да затлачват метода за границата. Така са дали опция на водачите интензивно да почиват, да се нахранят, окъпят и т. н. Организацията е такава, че едвам когато пристигна техният ред, водачите на камионите се подреждат. С сходно решение Турция е решила и въпросът с ПТП-та, предизвикани от тапи и изнервените водачи. Ситуацията става нетърпима вечер, когато болшинството от водачите, идващи от Западна Европа, са пътували часове наред без да стопират и желаят допустимо най-бързо да влязат в Турция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР