Истинската любов не може да бъде скрита. Не всички хора

...
Истинската любов не може да бъде скрита. Не всички хора
Коментари Харесай

Неоспорими знаци, че той е лудо влюбен във вас

Истинската обич не може да бъде скрита. Не всички хора демонстрират възприятията си, само че когато любовта шеметно е сграбчила сърцето и съзнанието, човек стартира да се трансформира, да се държи по нехарактерен метод. Поведението, жестовете, погледите издават пеперудите в стомаха.

Питате се дали сътрудникът ви ви обича, дали е влюбен във вас? Има някои неоспорими знаци в държанието на влюбения мъж, които не могат да ви подведат. Ето кои:

Той споделя храната си

Влюбеният мъж обича да угажда на обичаната си, да й носи плодове, които обича, да похапват дружно палачинки, да си подготвят вечеря. Любовта минава през стомаха, само че и през погледа на влюбения, който обича да се любува на приятните мигове, споделени с вкусна храна и обичания човек.

Той ви оставя известия

Партньорът ви несъмнено е влюбен във вас до уши, в случай че ви оставя писмени и гласови известия непрестанно без мотив. Той мисли за вас и има потребност да го изрази по някакъв метод, да провокира и вашите мисли.

Той оставя свободен достъп до телефона си

Някои хора пазят електронните си устройства като хищници. Не дават никой да припари до информацията вътре. Заключват екрана със специфични неразбиваеми кодове. Истински влюбеният мъж обаче няма какво да крие. Той с ненаситност ви разрешава да ровите в телефона му, тъй като в него и в мислите му сте единствено вие.

Той е податлив да пробва нови неща

Щом гаджето ви се съгласява да пристигна с вас на латино танци, да карате кънки на лед или което и да е от обичаните ви занимания, то той несъмнено е вдлъбнат до козирката.

Той ви оставя скришни дарове с любовни бележки

Направил ви е обяд в кутия, който да си носите на работа. Отваряте кутията и с изненада откривате любовна записка. Типичен сантиментален жест на мъж, който не може да спре да мисли за обичаната си.

Той трансформира навиците си

Искате да спазвате диета? Той е склонен да промени метода си на живот, единствено с цел да сте щастливи дружно. Това е любовта.

Той не се опасява да беседва с вас

Когато мъжете нямат съществени планове към връзката, те по всякакъв начин заобикалят сериозните диалози, изключително за бъдещето. Влюбените мъже обаче нямат нищо срещу тези диалози. Дори в противен случай – сами ги подемат. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР