Истинската любов на хората. Това видя съпругата на Алексей Навални,

...
Истинската любов

Снимка: БГНЕС/EPA/RONALD WITTEK

Коментари Харесай

Истинската любов на хората: Юлия благодари на хората, почели Навални

Истинската обич на хората. Това видя брачната половинка на Алексей Навални, Юлия Навалная, в опашките, извили се пред гробището, където е заровен опозиционерът. Тя благодари на всички, пристигнали на Борисовото гробище, с цел да се сбогуват със брачна половинка й.

„ Много хора се чудят за какво Алексей се бори толкоз крепко и в никакъв случай не се предава. За ваше положително. Красиви, смели и почтени хора, които в този момент се редят на безкрайна опашка, с цел да се сбогуват с него. Благодаря ви. Това е същинската обич на хората “, написа Навална в обществената мрежа X (бивш Twitter).

Към обявата тя прикачи видео с опашка на Борисовите гробища

Алексей Навални беше заровен на Борисовското гробище в Москва на 1 март. Според изчисленията на плана White Counter минимум 16,5 хиляди души са присътвали на панихидата и погребението. Хората продължиха да идват на гроба на Навални и в идващите дни.

Опашката за влизане в гробището се простира на стотици метри.

Навални, който беше най-яростният критик на президента Владимир Путин в Русия, умря на 47-годишна възраст в арктическа наказателна колония на 16 февруари.

До неделя вечерта толкоз доста цветя бяха донесени на гроба на Навални на, че изцяло покриха дървения кръст, подложен над него

Тези кръстове нормално са към 1,7 метра.

Опечалени идваха през целия ден, с цел да поднесат цветя на гроба му, като опашката от чакащи да отдадат респект постоянно се простираше на няколкостотин метра. Охраната на гробището настоя хората да изоставен незабавно щом слагат цветята си. В 17:00ч. Московско време, гробището бе затворено, само че не всички се разпръснаха. Според „ Дожд “ (ТВ Дъжд) десетки хора са останали на входа с искане да бъдат пуснати вътре.

Източник: Meduza/Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР