Истинската борба започва, когато телефонните разговори и съобщенията от негова

...
Истинската борба започва, когато телефонните разговори и съобщенията от негова
Коментари Харесай

Как да спрем да следим бившия си онлайн?

Истинската битка стартира, когато телефонните диалози и известията от негова страна тотално спрат. Навикът и страстите, които още не са изстинали, ще бъркат в любознанието ви с цялостна мощ и ще започнете да търсите информация по различен метод – онлайн.
Това обаче не е по никакъв начин здравословно и единствено ще продължи мъката ви. Ето за какво би трябвало бързо да прекъснете всевъзможни сходни пориви. Какво ще ви помогне:

1. Триене, блокиране

В началото ще се дразните, когато непрекъснато виждате фотоси и постове на някогашния в обществените мрежи. Това ще ви предизвика да отворите профила му и да извършите едно малко следствие. Спестете си тъгите и мъчителните мемоари, в които ще се потопите, като просто изтриете ексгаджето от своето онлайн пространство.
2. Споделете с другари

Обяснете им, че сте се разделили и ги помолете да не отбелязват, означават и да не ви споделят какво са видели в неговия профил онлайн.

3. Намерете сурогат

Най-добре да е от мъжки пол, само че до момента в който моментът в който сте подготвена настъпи, може да запълвате времето си с някакви интензивности на открито (спорт, танци, кино), да си свалите сериал или хубава книга и т. н.

4. Наказвайте се и се възнаграждавайте

Хората сме устроени по този начин, че премиите ни стимулират, а наказванията ни обезкуражават. Приложете тази скица и върху себе си, с цел да се стимулирате в допълнение. Например: за всяка издържана седмица без да се ровите в живота на някогашния си, си купувайте дребен подарък или си подарете спа.

5. И несъмнено активирайте ината и волята си

Без тези две неща може да се поддадете на моментите на уязвимост и да „ съгрешите “. Не си измисляйте никакви извинения.

tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР