Истинска загадка в Калифорния изправи целия свят на крак. Млада

...
Истинска загадка в Калифорния изправи целия свят на крак. Млада
Коментари Харесай

Истинска русалка изплува от езеро в Калифорния

Истинска мистерия в Калифорния изправи целия свят на крайник. Млада жена със сраснати крака изплува от локално езеро.

В ранните часове на предходната сряда полицията се е натъкнала на млада жена, която се разхождала из улиците. Тя бродела по пътя във Фресно.

Първо била видяна от водач, който спрял, с цел да ѝ помогне. Когато запитал какво се е случило, отговорът го шокирал. Аз съм нимфа, простичко споделила тя.

Откритото момиче е било полуголо и извънредно загадъчно. След като я заставили да спре да се движи по средата на плътното, служителите на реда я запитали коя е и от кое място е. Единственото, което съумяла да каже било, че се споделя Джоан и е нимфа. На всички останали въпроси тя отговаряла с не знам.

Джоан изумила органите на реда с цялостния си тип. Освен че била полугола, тя била мокра и е съвсем несъмнено, че е изплувала от близкото езеро. Най-странното в девойката обаче несъмнено са пръстите на краката ѝ. Те са сраснати един за различен, което е измежду описанията на митичните създания – русалките.

Полицаите разказват държанието ѝ като меко казано необичайно. След като била закарана в близката болница, медиците удостоверили, че пръстите на краката ѝ са се сраснали един за различен. В същото време незнайната полугола жена с невероятни стъпала не серпантина да твърди, че е митично водно творение.

Новината за мистериозната дама скоростно обиколи всички американски медии. Снимката на момичето е публикувана за различаване. Най-интересното е, че отпечатъците ѝ са свалени и пуснати в базата данни, само че тя по този начин и не е разпозната.

Единствената информация, която служителите на реда имат е, че е висока 1.60, тежи към 60 кг и е на забележима възраст сред 17 и 20 години.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР