Истинска ядрена бомба се очаква да избухне в Къщата на

...
Истинска ядрена бомба се очаква да избухне в Къщата на
Коментари Харесай

Ваня Костова изригна: Гого умря заради черните магии на Ева, искаше да убие и мен, но съдбата й го върна!

Истинска нуклеарна бомба се чака да избухне в Къщата на „ ВИП Брадър ” в идващите дни. Взривът ще пристигна поради страховитата война, която от десетилетия се води сред двете врагини от музикалната сцена – Ева Найденова от „ Тоника ” и фаворитката на Стефан Диомов - Ваня Костова.  Между застарелите морски сирени се таят тонове ненавист, каквито няма сред никои други жители на Къщата. Нещо повече – едрогабаритната певица е уверена, че Ева се е пробвала да я убие с черна магия. 

Ваня Костова е сигурна, че колежката й прави страховити ритуали и неколкократно се е пробвала да я в профил по този метод. Пред другари и сътрудници тя е споделяла, че таман поради проклятията на Ева е натрупала внезапно голяма маса тлъстини и се е разболяла тежко. За да не вижда Ева и да не става жертва на лошотията й, преди време Костова си потегли от групата, макар че обожава да пее и е всенародна фаворитка.   „ Haпycнax „ Тоника ” зapaди Eвa. Това бе най-трудния интервал освен в кариерата, само че и в живота ми . Ева зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo c Гoгo гoвopexa cpeщy мeн зaд гъpбa ми. Kaтo е трезва се търпи, само че като пийнe 100 грама paкия, тя cтaвa ужасна. Taзи жeнa e злa, тя e интpигaнт! Всички знаят, че тя от години се занимава с чepнa мaгия! Знае се дори и при кои ходжи и врачки върви – там, в нейния край, в едно айтоско село. Знам, че и на мен ми е правила вълшебства - рaзбoляx ce, внезапно напълнях с 38 кг за броени месеци, cтaнa ми тpyднo и вeчe нe мoжex дa пpoдължaвaм ”, изяснява Ваня Костова. Във визитката си за риалити шоуто тя повтори пред цяла България съмнението си, че Ева прави вълшебства.

Самият Стефан Диомов, който е намесен в спора им преди години, се хвана  за главата, щом разбра, че двете ще разделят общ дом няколко месеца. „ Много съм наскърбен от тази ненавист. Това, че са се съгласили да вземат участие, в действителност ме изненада. Не мога да скрия - много неприятна изненада. Не трябваше да го вършат. Но всеки самичък преценя за себе си. Не са ме питали. Боли ме, че песните на „ Тоника ” означаваха обич, а в този момент името се свързва с ненавист ”, не скри терзанието си морският композитор.

Войната сред Ева, Ваня Костова и Стефан Диомов стартира още през 80-те, когато избухливата брачна половинка на Гого беснее, че певицата от Димитровград е толерирана от бургаския създател, тъй като е негова държанка. И двамата отхвърлят в миналото да са имали интимна връзка, макар че в музикалния отрасъл сантименталните им връзки са общоизвестни. Във визитката си за „ ВИП Брадър ” Ваня Костова загатна за това, изтъквайки, че се гордее най-много с песните си, които са предизвикани от нея самата, т.е., работила е като муза на композитора.
И в действителност – очилатата звезда освен пееше най-хубавите му песни, само че получаваше висши похвали от Диомов, който като се изключи че пишеше единствено за нея, я смяташе за най-талантливата и пръв я назова ангелогласна. Това докарва до гняв Ева, която тогава попита: „ Ние какво, да не сме дявологласни? ” И лавината се затъркаля, до момента в който потопи всички към гибелта на басиста Гого. 

Тогава насъбраната злоба по този начин се отприщи, че шантавата вдовица забрани и на Костова, и на Диомов да дойдат на погребението на Гого , както и изобщо да стъпват на гроба му. Малко преди погребението на музиканта, Найденова написала абсурден есемес на Ваня, който гласял: „ О, Господи, благодаря ти! Твоята и на оная дявологласна мръсница в този момент стартира! ” Тогава Ваня проляла потоци от сълзи от засегнатост и крещяла пред Диомов, че няма по-лош човек от Ева. Тя треперела от боязън, че някогашната й колежка я залива с неприятна сила и продължава да прави вълшебства.
В буйство любимката на Стефан Диомов изстреляла пред сътрудници, че точно поради мрачните си окултни занимания, Ева в действителност е килърката на Гого. „ Тя погуби тоя човек, тъй като се занимаваше с вълшебства. Правеше черни заклинания – и на мен, и на други хора, а те се връщат с двойна мощ към този, който я прави или при негов непосредствен. Убедена съм, че заболяването на Гого пристигна отникъде като Божие наказване за злините, които Ева вършеше ” , споделила афектираната димитровградчанка. 

Ваня Костова се поболя и от най-коварната болест, само че въпреки всичко съумя да се пребори с рака. За да се избави от проклятието, тогавашната интимна другарка на Диомов потърсила разтуха в Бога и постоянно ходела в черква, с цел да й четат Киприяновите молебствия срещу вълшебства, уроки, неприятни езици и заболявания. От към 20 години Ваня е отдадена на християнството и всяка седмица върви по църкви и храмове, а преди години изпя чудесната си ария „ Рождество ”.
За върлата омраза сред двете певици проговори и синът на Ева и Гого – Димитър Найденов. „ Ваня Костова лъже и си измисля, че мама прави вълшебства. Тя си потегли от групата сама - молеха я да остане, а в подмяна им сложи неизпълними условия ”, сподели младият мъж. „ Сега Ваня приказва за черна магия върху нея, което е безумство. Имам възприятието, че някой от групировката прави преднамерено такива провокации ”, твърди Найденов-младши. „ Думите на Ваня Костова са безспорна неистина, покъртен съм от чутото. Не мога да схвана тази жена какво желае от майка ми и по какъв начин въобще може да изрече сходни думи. Не знам дали въобще би трябвало да й се обръща внимание ”, наскърбен е Митко. Синът на Гого си спомни, че майка му преживявала доста тежко слуховете по какъв начин брачният партньор й си е отишъл обаян и че тегне проклинание над групировката. 

Макар за Ева спорът към този момент да е отшумял, Ваня Костова не е не запомнила неприятния спомен. Затова когато брачната половинка на Гого въпреки всичко я поздрави на влизане във „ ВИП Брадър ”, Костова обърна глава на другата страна и даже не пожела да й продума.  Очевидно старите спорове в „ Тоника ” занапред ще намерят своята жестока развръзка, пред очите на стотици хиляди тв фенове, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР