Истинска война се заформи между Благой Георгиев и бившата му

...
Истинска война се заформи между Благой Георгиев и бившата му
Коментари Харесай

Изключително грозни думи на Благой Георгиев и Златка засегнаха негова бивша половинка

Истинска война се заформи сред Благой Георгиев и някогашната му брачна половинка Христина за децата на футболиста. Джизъса, новата му другарка Златка и даже роднините му настояват, че той няма опция да вижда наследниците си, а някогашната му брачна половинка ги насъсква против него. В същото време самата Христина твърди, че това не е правилно и Благой постоянно се вижда с децата си.

" Благой вижда децата постоянно когато пожелае. Дори сега са при него. Той е техен татко и има право да ги вижда. Изобщо не е правилно, че ги спирам ". Това показа пред  " България Днес " някогашната брачна половинка на Благой Георгиев Христина Витанова. Тя отхвърли изрично всички изказвания на Джизъса и новата му възлюбена Златка Райкова, че не пуска двете си деца Йоана и Давид при татко си. Същинската война по тематиката с малчуганите бе разпалена от звездната двойка по време на присъединяване им във " ВИП Брадър ".

" Казах ти, че няма да ми даде децата. Сега единствено да изляза, напряко ще й изкъртя муцуната ", изцепи се Благой за майката на децата си в изблик на гняв в риалити формата. За да не остане по-назад, Райкова също атакува Хриси: " Не са дали децата, това е станало... Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че... ", изсъска плеймейтката.

" Интелигентните и възпитани хора могат сами да си създадат заключенията от това как един човек пред цяла България споделя, че ще разрушава лицето на майката на двете си деца. А със Златка персонално не се познаваме. И не знам по какъв начин, без да ме познава, преценя какъв човек съм. Била е повлияна от Благой евентуално, по този начин си го изяснявам. Но аз съм широкоскроен човек и ще подмина тематиката. С Благой сме разграничени към този момент пет години. Да, имаме деца и ще бъдем свързани с тях, само че не искам по никакъв метод да бъда намесвана в неговия персонален живот ", безапелационна бе Христина.

" Кажете на Христина да не ви изпраща ". С тези думи посрещна публицист на " България Днес " бащата на Благой Георгиев - Жоро. Медията ни завари таткото на влизане в фамилната къща в столичния квартал " Суходол ". Разбирайки, че публицист го търси за изявление, мъжът свъси вежди и побърза да влезе в дома си, заключвайки портата на двора. До този миг вестникът не беше осъществил връзка с Христина. Именно тази негова реакция предизвика медията ни в действителност да потърси някогашната половинка на Джизъса. Бащата на екснационала не повярва и беше твърдо уверен, че Христина е " изпратила публицистите ". Което още повече затвърди чувството за очевидна борба.

" Вече не съм отворена към тях, тъй като бях прекомерно дълго време. Прецених, че не заслужават моето правилно държание. Говорим за Благой и за неговите родители. Смятам, че Златка по никакъв метод не е фактор в нашите връзки с Благой. Още повече по тематиката с децата ", показа още Хриси и на няколко пъти помоли да не бъде намесвана повече в проблема.

В минали години някогашната гимнастичка е пускала децата си при Есмер в Русия. Тогава нямаше проблем малчуганите да пътуват зад граница при татко си. Витанова даже даде зелена светлина на отрочетата да отидат на отмора с бременната тогава рускиня и татко им, спомнят си по-паметливи техни познати и допълват, че даже е можела да не го прави, откакто Благой забремени и Есмер и тя му роди момче. А в този момент е с плеймейтка, за която гримьорът Валентин Кулагин и медийни изявления настояват, че е била жрица на любовта.

" Който би трябвало, знае каква е истината. Аз нямам положителни връзки с него, тъй като той по този начин го е направил. Аз и хората до мен знаем каква е истината, тъй като имаме задоволително доста очевидци на всичко случило се през последните пет години. Не желая да потвърждавам на някой каква е истината. Всеки самичък може да си реши. Под достолепието ми е да влизам в разпри и войни. Лошото е, че децата стават очевидци на цялата тази отвратителна история ", безапелационна бе в умозаключение Христина.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР