Истинска война се разрази по улиците на българските градове около

...
Истинска война се разрази по улиците на българските градове около
Коментари Харесай

Хвърлиха бомбичка по пловдивчанин. Жена: Нормални ли сте?

Истинска война се развихри по улиците на българските градове към Ново година. Пиратки, бомбички, фойерверки и тн. обилно бяха хвърляни в небето и по улиците. Това развлечение крие и голяма заплаха, за която описа пловдивчанка в мрежата.

Жената споделя, че бомбичка е паднала на гърба на безприютен пловдивчанин. Инцидентът станал към 19 часа на 2 януари.

Пловдивчанката загатва, че пироманът преднамерено се е целил в нищо неподозиращият човек. Ситуацията се разиграла на ул. " Бугариево ", която се намира в " Кючук Париж ".

" Вие естествени ли сте? Какво ви става? ", пита дамата, която разгласява за случая в мрежата. Тя разяснява, че се наложило викането на кола за спешна помощ и твърди, че мъжът е потърпевш. Вижте обявата ѝ:

" Здравейте, да попитам... Нормално ли е да задачите хората по главите с бомбички, до момента в който си вървят по улицата? Преди малко на улица " Бугариево " един мъж на междинна възраст, явно безприютен, му падна на гърба една такава и за благополучие не му откъсна главата. Вие естествени ли сте? Какво ви става?... Извикахме кола за спешна помощ, явно е бил с спукани тъпанчета ",

Към момента няма повече информация по случая.

Припомняме, че 226 бяха позвъняванията към незабавния телефон 112 в новогодишната нощ. Регистрирани бяха и 11 престъпни случая през нощта и 24 битови. При три от битовите се касае за потърпевши деца.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР