Истинска война се разгоря срещу българската любовница на американската поп

...
Истинска война се разгоря срещу българската любовница на американската поп
Коментари Харесай

Наша сексбомба разби семейството на Арън Картър

 Истинска война се разгоря против българската държанка на американската поп звезда Арън Картър. Певецът, който е  брат на Ник Картър от хитовата група Backstreet Boys, заряза жена и бебе поради нашенска еротична танцьорка.

Българката се подвизава под името Мелани Мартин и влудява мъжете си с същинска визия на плеймейтка - големи гърди, дупе вид Ким Кардашиян и платинено руса коса. Искрата възпламени някогашната възлюбена на Арън, която роди дете преди броени месеци. Това е художничката Лина Валентина, която по нищо не отстъпва по секси форми.

Макар че подари Картър със наследник, който е одрал кожата на татко си, 31-годишният реализатор заряза фамилията си малко след раждането и се впусна в любовна случка с българката, която забелязал на работното и място в фамозен сексуален клуб за танци зад Океана.

Преди да зареже Лина и наследника и да си татуира лицето си, Арън Картър се изясни в обич на художничката. Сподели че най-сетне е намерил любовта на живота си. Но месеци по-късно попада в плен на сексапилната Мелани. След като Арън и  Мелани разкриха връзката си, Лина стартира тиха война против българката. 

Тя непрекъснато разгласява фотоси с някогашния си мъж, като на едната театралничат чисто голи. Фотосите са съпроводени с сантиментални послания за хубавото остаряло време, а множеството мнения са за българката разделила хубаво семейство. Преди  да провокира истински трус, Арън Картър споделя в изявление, че е взимал алкохол и опиати от починалата поп легенда Майкъл Джексън. Според близки на Арън, откакто се изчистил от дрогата, за малко той още веднъж се върнал към своите пороци, пише  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР