Истинска трагедия разтърси врачанското село Манастирище, съобщи BulNews.bg. Мъж се

...
Истинска трагедия разтърси врачанското село Манастирище, съобщи BulNews.bg. Мъж се
Коментари Харесай

Трагедия! Мъж се застреля с пушка, малкият му син намерил тялото

Истинска покруса раздруса врачанското село Манастирище, заяви BulNews.bg. Мъж се е самоубил, като се гръмнал с пушка, а на ужасяващата панорама на натрупа се натъкнало малко дете. 

``
реклама
Фаталната преживелица се е разиграла през вчерашния ден следобяд. 49-годишният Георги решил да постави завършек на живота си, като налапал дулото на самоделна пушка и дръпнал спусъка. Тялото е намерено от невръстния наследник на самоубиеца, който е едвам на 12 години. 

Местните хора описват, че нищо не предвещавало злокобната покруса. В злощастната неделя Георги шетал из двора си, даже поканил комшия на чаша ракия, въпреки домакинът да не пиян и глътка. Малко откакто гостенинът си отишъл, Георги се качил на втория етаж на дома си и по-късно се чул изстрел. 

Мъжът оставя двама сина. Освен дребния, който го намерил в локва кръв, той има още едно момче – на 14 години. Сега двете деца остават на грижите единствено на майка си. 

Георги е работил дълги години като водач на тролей във Враца, след което минал на рейс. За последно се е препитавал в завода за кабели в Мездра. Накрая си отишъл на село, където гледал овце. 

Жителите на селото приказват, че над фамилията като че ли тегне злокобно проклинание. Преди години сестрата на Георги се обесила, а татко му умрял в психиатрия в Лом.

Трупът на Георги е откаран за аутопсия във врачанската болница.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР