Истинска трагедия е станала преди минути във Враца, видя първо

...
Истинска трагедия е станала преди минути във Враца, видя първо
Коментари Харесай

Трагедия! Жена загина на пешеходна пътека във Враца, жертвата е без документи /снимки/

Истинска покруса е станала преди минути във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Жена е починала на пешеходна пътека на бул. „ Васил Кънчов “ в региона на кръговото кръстовище при „ Лукойл “. Жертвата е била пометена от лек автомобил „ Фиат “ с врачанска регистрация, каран от мъж на междинна възраст.
Веднага след конфликта е дошъл екип на незабавния център, който открил, че дамата е умряла на място. По неофициална информация тя е получила тежка черепно-мозъчна контузия, несъвместима с живота. На този стадий не се знае коя е починалата, защото в нея не имало документи за идентичност и полицията към този момент работи по разкриването коя е тя. На този стадий е ясно, че е на забележима възраст към 60 години. Някакъв ориентир за жертвата е аленият чадър, който е останал на пътя.
Заради тежкия случай придвижването в посока подлеза при жп гарата е блокирано. На мястото на злополуката има два полицейски екипа, които контролират трафика. Въпреки това задръстването е голямо и за водачите е по-добре да изберат различен маршрут.
Тепърва на местопроизшествието ще работи дежурен дознател. По тази причина през идващия 1 час минаването през този сектор ще бъде затруднено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР