Истинска семейна идилия лъха от Диляна Попова и Асен Блатечки

...
Истинска семейна идилия лъха от Диляна Попова и Асен Блатечки
Коментари Харесай

Семейна идилия! Блатечки и Диляна заедно на море

Истинска фамилна идилия лъха от Диляна Попова и Асен Блатечки в последните месеци. Актьорът и моделката даже са дружно на море с дребния им наследник Борил, научи HotArena.

Тримата го играят като същинско семейство, откакто преди три години греховната им спекулация завърши с бременността на Диляна. Блатечки се демонстрира като виновен татко, макар слуховете, че не поглежда дребния Борил. Двамата още веднъж са рисково близки и това не е загадка за никого. Постоянно засичани дружно Блатечки и Диляна не се крият и свободно показват връзките си, написа „ България през днешния ден “.

Това е повече от изненадващо, откакто дълго време бяха в обтегнати връзки. Само преди месец папараци ги изловиха да уреждат покупка на апартамент в София. Лошото момче на родното кино желае да купи ново жилище за наследника си и майка му. Блатечки не стопира да скандализира с връзките с дамите си. Той е засичан ту с Диляна, ту с първата си жена Катерина. С Катерина публично живеят дружно. Тя го одобри след изневярата с Диляна и преглътна обидата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР