Истинска романтична история като в холивудски филм се разиграва под

...
Истинска романтична история като в холивудски филм се разиграва под
Коментари Харесай

Млад пловдивчанин се влюби на автобусна спирка навръх Свети Валентин, но допусна голяма грешка и сега...

Истинска сантиментална история като в холивудски филм се разиграва под тепетата. Пловдивчанин търси инцидентно срещнато момиче посредством обществените мрежи, написа " Марица ". Димитър Киров, който е доброволец в " Зонта ", срещнал младата дама тъкмо в деня на влюбените 14 февруари. Бил на спирка на градския превоз на ресторант „ Стадиона”. Заедно с хубавицата гледали вируалното табло, с цел да схванат кой рейс би трябвало да заловен и на какъв период от време минава той. Забелязал, че девойката на няколко пъти му хвърляла по-продължителни погледи, в това число и когато се качвала в рейса. Взела №17 в посока МОЛ Пловдив към 19,50 часа.

Беше по-ниска от мен, само че не доста висока. Това значи към 1.65 м. Косата й беше светла със междинна дължина (под раменете, само че не доста дълга). Облечена беше със ярко яке и дънки. Гледаше уеб страницата transport.plovdiv.bg дружно с мен, с цел да види по кое време ще й пристигна рейсът, описа пред кореспондент Киров.

За жал там е мрачно, а и не си разрешавам да зяпам доста хората от вежливост към персоналното им пространство, тъй че това е, което мога да дам като изложение, добави пловдивчанинът.

Мъжът не се престрашил да я попита за името й или да изиска някакъв контакт за връзка. Вече седмица той търси момичето посредством изявления във фейсбук, които споделя в най-големите групи под тепетата. Смята, че там има по-голям късмет мистериозната госпожица да ги види.

Киров се занимава с разнообразни интензивности от ранна възраст. В момента е ръководител на Z club Plovdiv - младежкото поделение на Zonta club. Международната организация се бори с насилието над дами.

Себе си разказва като жаден за завършения, отворен към света, болен романтик (не единствено от позиция на любовта), с интензивно присъединяване в обществените проблеми на обществото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР