Истинска провокация демонстрира синоптичката Натали Трифонова, видя HotArena.След като завладя

...
Истинска провокация демонстрира синоптичката Натали Трифонова, видя HotArena.След като завладя
Коментари Харесай

Синоптичката няма свян от жени! Отдала се е на купонджийски живот и само дами около нея

Истинска провокация показва синоптичката Натали Трифонова, видя HotArena.

След като завладя сърцата на хиляди мъже от дребния екран, лъчезарната русокоска не се стопира, а доближава нови върхове. Оказа се, че хубавицата е почитател и на двата пола и без срам се натиска с дами . Доказателството за това са палавите снимки, които водещата на времето по Би Ти Ви си пуска в обществените мрежи.

Видимо близостта й с представителки на нежния пол харесват на Трифонова, която с наслада обменя милувки с другите дами. Въпреки че слуховете са, че хубавицата от дълго време е обвързана със състоятелен юноша, Трифонова изрично отхвърля да разкрие кой е той и показва държание на необвързана, писа " България Днес ".

Откакто стана известна, русата хала се отдава все по-често на блестящ купонджийски живот и не стопира да обикаля най-скъпите заведения в столицата . Блондинката вършее по нощни заведения до ранни зори, но все пак всяка заран я виждаме да грее лъчезарно на дребния екран.

Интересното е, че Трифонова избира само компанията на млади дами , а мъжката част въобще не я избира. Когато се влее в нощния живот, водещата на времето не помни за строго елегантните дрехи, с които сме привикнали да я виждаме по малкия екран. Тя поставя минижупи, разкриващи безкрайните й крайници. И естествено - оставя всички задръжки у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР