Истинска пролет стопли сърцата на пловдивчани след мрачния и дъждовен

...
Истинска пролет стопли сърцата на пловдивчани след мрачния и дъждовен
Коментари Харесай

Октомврийска пролет стопли сърцата на пловдивчани СНИМКИ

Истинска пролет стопли сърцата на пловдивчани след мрачния и дъждовен уикенд.

Усмихнати хора можеха да се видят през днешния ден на всички места в града. Те хвърлиха зимните якета, които единствено допреди два дни извадиха с скука от дрешниците.

Циганско лято ли е, или октомврийска пролет, чудеха се млади майки, извели хлапетата си на припек по пейките. Туристите също приветстваха слънчевото време, тъй като фотосите им се получаваха добре.

Прогнозите на синоптиците сочат, че през идващите 10-15 дни температурите последователно ще се покачват, като в края на тази и началото на идната седмица ще доближат 25-26 градуса. Сутрините обаче ще бъдат студени, тук-там може да има мъгли, най-много към водните басейни. Но денем и следобяд времето ще бъде хубаво, слънчево и прелестно.

Време е за циганското лято. След студа и дъжда хубавото време се връща. Това сочи краткосрочната прогноза за времето. В идващите 10-15 дни се чака първата серия на циганското лято. Постепенно температурите ще се покачват, като в края на тази и началото на идната ще са високи за сезона - 25-26 градуса в низините, заяви " Дарик ". Времето ще бъде най-вече слънчево. Това е тъй като Балканите, а и цяла Южна Европа са под въздействие на високо атмосферно налягане. Сутрините обаче ще бъдат студени, тук-там може да има мъгли, най-много към водните басейни. Но денем и следобяд времето ще бъде хубаво, слънчево и прелестно.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/radost-za-dushata-studt-si-otiva-idva-tsiganskoto-lyato-s-gradusi-do-26_news549693.html тагове пролет октомври циганско лято слънце  Октомврийска пролет стопли сърцата на пловдивчани СНИМКИ  Октомврийска пролет стопли сърцата на пловдивчани СНИМКИ  Октомврийска пролет стопли сърцата на пловдивчани СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР