Истинска, отворена кухня в реално действащ ресторант ще е най-атрактивното,

...
Истинска, отворена кухня в реално действащ ресторант ще е най-атрактивното,
Коментари Харесай

Добре дошли, в ресторанта на Hell’s Kitchen България!

Истинска, " отворена " кухня в действително настоящ ресторант ще е най-атрактивното, само че и най-голямото предизвикателство за участниците в първото българско издание на известния кулинарен формат Hell’s Kitchen, който започва по NOVA на 27 февруари. Това стана ясно на особено събитие за публицисти през днешния ден, които гостуваха в ресторанта на Hell’s Kitchen България. Посрещна ги самият началник Виктор Ангелов с думите „ Добре пристигнали! Както виждате, не се намирате на фон или снимачна площадка, а в същински изтънчен ресторант. “ След това самичък зададе въпроса " Защо съм тук? " и отговори " Време беше да се върна при експертите.  Hell’s Kitchen е място, в което всеки ден готвачите би трябвало да се потвърждават като експерти. "

18 професионални готвачи - 9:9 мъже и дами ще се състезават под директното и " еднолично командване " на началник Ангелов в три следващи дни - вторник, сряда и четвъртък. В началото участниците ще бъдат разграничени на мъжки и женски тимове, като последователно, през директни елиминации ще се стигне и до разбъркан тим, от който най-после ще бъде излъчен един победител.

Най-важната задача за двата тима е вечерята, по време на която те ще потвърждават професионалните си умения в кухнята, изпълнявайки същински поръчки от посетители на ресторанта. По време на вечерята, всеки един от участниците ще дава отговор за избрана станция – салати, месо, риба, десерти и прочие Дневните провокации ще внасят в допълнение напрежение в всекидневието на готвачите. Отново, разграничени на тимове - мъже и дами, те ще би трябвало да мерят сили в задания, свързани с експедитивност, сръчност, дисциплинираност и умеенето да разпознават усети и артикули. „ Благодарение на всички тези провокации ще мога да опозная в дълбочина мощните и слабите страни на участниците. Ще ги слага на ръба на опциите им, с цел да ревизира по какъв начин се оправят в рискови условия, ще диря точния баланс сред кулинарни умения и мощ на характера, с цел да избера най-после този, който е най-достоен за успеха. За разлика от други кулинарни излъчвания, тук нещата са и доста персонални, тъй като спечелилият ще работи в моя ресторант “ – приключи той преди да се отдаде на подготвяне на специфичното меню за публицистите.

„ На кастинга се явиха доста забавни, разнообразни и даже странни претенденти. Едно от отличителните качества, които търсехме беше самочувствието, тъй като то е демонстрация на темперамент. Това е предаване за хора с темперамент, въпреки триумфът и успеха в него е мощно подвластна от екипността. Отборната игра е един от най-интересните детайли в предаването, само че е доста мъчно да останеш екипен състезател, откакто знаеш, че най-после ще завоюва единствено един " добави продуцентът на предаването Нико Тупарев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР