Истинска красавица е станала дъщерята на актьора Юлиян Вергов, плод

...
Истинска красавица е станала дъщерята на актьора Юлиян Вергов, плод
Коментари Харесай

Щерката на Юлиан Вергов е щура като него, татко я уредил с първата й роля

Истинска хубавица е станала дъщерята на артиста Юлиян Вергов, плод на любовта му с актрисата Ирина Яръмова. Тийнейджърката Алена се е метнала и двамата си родители, само че с изключение на с чара си, ги поставя в дребния си джоб и с гения си, видя HotArena.

Момичето още е ученичка, само че към този момент е решила, че желае да се занимава с кино и самоуверено крачи по тези стъпки. Освен това е съумяла да натрупа опит в няколко телевизионни и кино функции, както и в реклами на разнообразни артикули.

Преди месеци Алена даже игра един до друг с именития си баща в сериала „ Откраднат живот ”. В лентата момичето се показа добре като болна пациентка в болничното заведение и въпреки ролята й да бе поддържаща, съумя да натрупа фенове на гения си. Дори получи предложение да се включи и в други продукции, откакто сподели, че не е от свенливите пред камерата.

" Сега всички ще кажат, че желая да съм актриса поради татко си и че той ще ме бута . Но не е по този начин – одобрявам тази специалност. Когато пораснах и той стартира да ми изяснява какво значи да си артист, какво е да играеш – тогава осъзнах, че желая някой ден да потегли по стъпките му ”, споделя тийнейджърката.  Разбира се, Вергов нямал срещу детето му да следва неговия отъпкан път . Не че не си спомнял компликациите, през които самичък минал в годините, преди да запише името си измежду звездите на театралната сцена, само че не желал да чупи хатъра на Алена, пред която така и така имал много прегрешения, написа " Уикенд ".

Макар постоянно да се опитвал да е баща за образец, Юлиян не един път е споделял, че е пренебрегвал обичаните си хора, поради работа. Ангажиментите му го държали през множеството време надалеч от вкъщи и дребната и майка й Ирина рядко се радвали на компанията му.  „ Това са рисковете на живота с артистична натура ”, оправдавал държанието си Вергов, само че надали единствено работата е била причина за отсъствията му. Все отново мнозина са виждали по какъв начин разкрепостения артист е ухажвал свои колежки, а за похожденията му се носят митове освен в театралните, само че и в стилните среди.

Заради тези отсъствия от вкъщи не е никаква изненада, че щерка му Алена е намерила най-хубавия метод да си му го върне . Момичето е решило да му подражава и го прави във всичко. Дори необичайно за възрастта си е станала мъжкарана и се увлича от всевъзможни рискови занимания.
От няколко години Алена се е захванала да кара скейтборд и това занятие й е донесло много пострадвания. Ожулените колене и счупените дъски са единствено дребна част от провалите, които госпожицата е сервирала на татко си. Далеч по-жестоки обаче са контузиите, поради които е носила гипс с месеци.
„ Когато карам, не чувствам нищо друго с изключение на прилив на адреналин. Не виждам болежка, отмалялост, апетит ”, признава рисковата тийнейджърка, която не малко пъти се е озовавала в болничното заведение поради занемаряване на всевъзможни ограничения за сигурност.

За да я опази от скейтборда и сноуборда, с който Алена се забавлява в зимните месеци, татко й я записал на тенис, само че и с това не съумял да я разсее от високите скорости. Момичето ходело на тренировки на корта, само че незабавно щом те свършели се хващала отново за дъската. „ Явно съм се увлякла по неговата пристрастеност към скоростите ”, загатва Алена за любовта на татко си към моторите.  За в този момент още самата тя стояла далеко от тях, само че единствено, тъй като нямала навършена възраст, с цел да ги кара. След някоя и друга година обаче Вергов ще има още мотиви за терзания, откакто дивото му момиче изкара и брошура и стартира да яха неговия пистов мотор „ Хонда ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР