Истинска каталнуска магия! Пореден подвиг на Барселона и извънземно развитие

...
Истинска каталнуска магия! Пореден подвиг на Барселона и извънземно развитие
Коментари Харесай

Барселонската магия сработи в продължението срещу "Виляреал"

Истинска каталнуска магия! Пореден героизъм на " Барселона " и извънземно развиване на срещата! Така изглеждаше мачът сред Лионел Меси и компания и " Виляреал ", който приключи 4:4.

На пръв взор осемте гола са задоволително впечатляваща цифра, само че спиращ дъха е фактът, че до 90-ата минута " Барселона " изоставаше пагубно с 2:4.

Фелипе Коутиньо и Малком бяха точни за гостите от Каталуния, които в 16-ата минута водеха с 2:0. " Виляреал " върна един гол до отмора посредством Саму Чъкуезе.

През второто полувреме последва рецитал на домакините за благополучие на почитателите по трибуните на " Естадио де ла Серамика ". Карлос Бака направи резултата 4:2 в 80-ата минута, откакто преди него се разписаха Карл-Токо Екамби и Висенте Ибора.

Снимка: Reuters

Лионел Меси влезе като подкрепление в 61-вата минута на мястото на Коутиньо. 30 минути му бяха потребност, с цел да даде нова вяра на феновете на " Барса ". Аржентинецът вкара от директен свободен удар. С този прецизен изстрел той стана първият футболист във водещите шампионати на Европа, който вкара 7 или повече гола от директни свободни удари от 2007 година насам.

3 минути по-късно резултатът стана 4:4, а заслугата беше на Луис Суарес, който донесе точката на каталунците с шут от 15 метра.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР