Истинска епидемия се разразява в онлайн пространството. Издирвани престъпници масово

...
Истинска епидемия се разразява в онлайн пространството. Издирвани престъпници масово
Коментари Харесай

Става епидемия! Още един издирван престъпник нададе глас в страницата на СДВР в интернет

Истинска зараза се развихря в онлайн пространството. Издирвани нарушители всеобщо стартират да разясняват фотосите си в формалната страница на Столична дирекция на вътрешните работи. Вече се появи и трети храбрец, който нададе глас в онлайн пространството. Става въпрос за 24-годишния Дичо Дичев, написа Блиц. 



Под един от мненията, че той се намира в Лондон, Димчев приканва дамата, която го е издала: " Кажи им Мариела дори може да ги пратиш в офиса или да им дадеш номера ми. Смешници ". А след това смело изяснява, че " Помагам на всякакви хора да се уредят с парцели тука, само че са много не признателни... и не се траят ", а след това и добавя ".

 





Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси във " Facebook " на 57 нарушители, които се търсят. 

Подобно на случая с търсения от Столична дирекция на вътрешните работи Красимир Тончев, който завърза диалог с жители под фотографията си, някогашният охранител на несебърския необут Димитър Желязков – Константин Вълчев, по прякор Коце Бащата или още прочут като Мамута е също не остана задължен на потребителите, които не икономисаха една и две обиди към него.

Столична дирекция на вътрешните работи също излязоха с коментар на страницата си във Facebook по случая с Красимир Тончев: " Много добре господин Тончев знае, че е наказан и че би трябвало да си излежи наказването и по тази причина е отвън България. Затова е даден за търсене на Интерпол. Колегите които го търсят от Тополовград също му имат телефона. Повечето, които са оповестени се укриват отвън България, а там се търсят от чиновници от България а от чиновници на съответната страна. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР