Истинска драма. Стотици членове на ГЕРБ са готови да се

...
Истинска драма. Стотици членове на ГЕРБ са готови да се
Коментари Харесай

Смъртоносният синдром болен лидер при китовете, удари ГЕРБ

Истинска драма. Стотици членове на ГЕРБ са подготвени да се самоубият като китовете на сушата. Причината е, че са застрашени от синдрома „ болен водач “. Съвсем съществено: учените са разкрили, че това е изцяло допустимо и няма по какъв начин да се попречи на решилите да се хвърлят в прегръдките на Смъртта.
Още през 2005 година се ражда догадка, наречена „ болен водач “: в случай че доминантния член на групата загуби ориентировка или заболее, той може да стане причина за гибелта на стотици почтени свои почитатели. Така учените изясняват всеобщото самоубийство на китове. Морските бозайници имат ехолокационни апарати, посредством които се ориентират. Ако на лидера му се повреди апарата, той губи ориентир и се насочва към смъртоносните плитчини. Тогава се задейства груповия инстикт и следва непоправимото.

Така става, тъй като китовете следват своя лидер до последно, счита доктор Карън Ивенс от университета в Тасмания. В Тасмания, драги гербери, са разбрали това, а вие – не. Напоследък лидерът ви дава крепко на алено, само че вие продължавате да го следвате покорно. Снимки на чекмеджета и изтекли записи, както и несъответстващи изявления демонстрират, че ехолокационният му уред дава заето, само че той продължава да ви води в рискова посока. Загубил ориентир, а обичаните му служби и задкулисието му дават неправилни данни. Протестите от своя страна трансформираха геомагнитното поле и лидерът се ошашави. На всичкото от горната страна смахнатия към този момент лидер ви мами, че в пясъка има огромна кльопачка за всички. За по-сигурно мята пачки пред джипката. И вие летите с 200 право към смъртоносния плаж. Да го назовем всеобщо политическо гробище. Или плантация за трупове. След време там ще се появи табела: Тук почиват тези, които сляпо следваха болния водач. Горди ли сте?

И в този момент внимавайте! Андрю Браунлоу, от Шотландския селскостопански лицей, след дълго проучване на китовете-самоубийци, стигнал до извода, че лидерът, въпреки и изцяло побъркан и комплициран заради загубата на ориентировка, съзнателно води своите към крах. Защото не му стигат силите да остане в дълбочините, където е удобната среда.

Не се чудете, в случай че в главите ви зазвучи погребалният марш. В Търговище се видя и чу кристално ясно, че лидерът ви е изцяло объркан, а апаратът му е блокирал. Няма да го спасят нито чекмеджетата, нито Каскета, нито Шиши-големия кашалот. До последно ли ще се влачите подире му? Трябва в действителност да си ПКП, с цел да не разбираш опасността…

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР