Истинска драма се разигра в Бразилия днес, след като група

...
Истинска драма се разигра в Бразилия днес, след като група
Коментари Харесай

Бразилия настръхна: Опитаха се да отвлекат жената и детето на Неймар

Истинска драма се разигра в Бразилия през днешния ден, откакто група обирджии се пробваха да отвлекат приятелката на Неймар - Бруна Бианкарди, дружно с щерка им, само че бързата реакция на полицията предотврати закононарушението. Опитът за похищение е станал в Котия в щата Сао Пауло, а полицейските сили са били неотложно на място. По време на проникването в къщата са били родителите на Бруна, които са били вързани, само че за благополучие са невредими.

Единият от обирджиите е арестуван, само че останалите съумяват да избягат и потеглят да търсят местонахождението на приятелката и дъщерята на Неймар. По време на проникването в дома му обаче те не са били в къщата.

Крадците съумели да се облагодетелстват. Откраднали голям брой скъпи чанти на известни марки, часовници, бижута, написа испанският вестник Марка.

Половинката на Неймар заяви малко по-късно за случая в обществените мрежи.

- Тази заран ограбиха къщата ми и взеха родителите ми за заложници. Мави, аз и сестра ми към този момент не живеем там и не бяхме там по това време. Слава богу, и те са добре. Ще възстановим материалното, най-важното е всички да са в сигурност и тези, които са взели участие в това, да бъдат хванати - сподели приятелката на Неймар. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР