Истинска буря се развихри на иначе слънчевата арена в Игри

...
Истинска буря се развихри на иначе слънчевата арена в Игри
Коментари Харесай

Джаферович си показа рогата: Докара Зорница до сълзи след бесен скандал

Истинска стихия се развихри на другояче слънчевата сцена в " Игри на волята " в снощния епизод на шоуто. Форматът към този момент е към края си, финалът наближава, а битката става все по-ожесточена и с изключение на тежки дуели на плажа, сред играчите се развива и паралелна психическа борба. На моменти може да се назова даже и същинско стълкновение сред някои от участниците със мощни характери. А Евгения Джаферович нееднократно сподели, че е от тях. 

Именно тя се оказа в центъра на абсурда нощес по време на следващата борба, при която тимът ѝ на " Безстрашните " въпреки всичко загуби. Макар Джаферович да бе моторът на разногласието, в действителност основите на разправията бяха положени от Мирела, която се оплака, че по време на борбата, съперницата ѝ, Зорница от " Непобедимите ", я е ритнала няколко пъти в корема. В този миг Евгения побърза да упрекна Зори в нечестна игра, само че същинският скандал се случи, откакто самата Джаферович се изправи в друбой против представителката на " Непобедимите ".
                             

Ситуацията загрубя сега, в който Жени означи точка за своя тим, като изкрещя, че е получила ритник в главата от Зорница по време на борбата. Зори от своя страна побърза да посочи, че това е контактна игра, обвързвана с битка за един пояс и ударите са неизбежни. Също по този начин добави, че самата тя е получила няколко ритника от Джаферович, които ѝ изкарали въздуха.

 

Скандалът се разрасна стремително бързо и даже докара Зорница до рев. Двете си размениха обвинявания в нечестна игра, а откакто племената си потеглиха от Арената, Зори продължи да разяснява злобата на Джаферович, която бе явна и за феновете.
                             

" Тя има освен спортна завист, има и женска завист ", безапелационна е студентката, която изясни, че Джаферович я ритала и спряла нейното дишане във водата.

Битката бе напълно морска, а целта-отборите да вземат избавителен пояс преди своя съперник, а заветния резултат от 7 точки реализираха Непобедимите. Това беше първа победа за тях след серия от три следващи загуби, което към този момент подсигурява сигурността им от номинации.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР