Истинска бомба! Това е реакцията на много наблюдатели за последната

...
Истинска бомба! Това е реакцията на много наблюдатели за последната
Коментари Харесай

Скандално! Кисинджър за избиването на арабите от Израел и чипирането на света

Истинска бомба! Това е реакцията на доста наблюдаващи за последната публикация на Есам Мараи в изданието Rai Al Youm (Великобритания) за позицията на огромния посланик и специалист по интернационалните връзки Хенри Кисиндъж във връзка теорията на конспирацията за ковид.
Посланието на Кисинджър е малко: страхът победи здравия разсъдък.

***

Днес, когато всички ние се намираме на прага на един нов, чужд свят, е извънредно значимо да проучим едно значимо събитие в действителността и да го възприемем такова, каквото е. След това, опирайки се на логиката и здравия разсъдък, да създадем съответните заключения за това, какъв ще бъде светът след пандемията на ковид и да приемем следствията каквито и да са те, даже да са странни, тревожни и даже плашещи.

Няма да се спирам на въздействието на ковид на стопанската система, финансите или бизнеса, само че ще концентрирам вниманието ви върху международната администрация, която се оглавява от групичка хора, стремящи се към ръководството на цялото население на планетата.

Позволете да стартира този диалог с обстоятелството, че в продължение на много време световното общество беше разтревожено от казуса с пренаселеността на планетата и дефицита на храни. По-конкретно бе подложен за разрешаване въпроса: какъв брой би трябвало да е оптималното количество на популацията на земята, с цел да няма снабдителен проблем. Темата е предизвиквала интерес още в древността, с нея са се занимавали мислители, философи, икономисти, държавни и частни научни институти.

- В тази връзка ми се желае да напомня една конференция, която се е състояла при започване на 1930 година в мексиканския град Кокойок. На нея участвали хора, мощно заинетресовани от решаването на продоволствения проблем от пренаселването на планетата. На конференцията били показани данни за продоволствените запаси през последните години и темпото, с което се усилва популацията. Била показана и формула за статистически изследвания, които да оказват помощ за решение на казуса. В последна сметка бил изработен изводът, че би трябвало да се ограничи увеличението на популацията, защото в случай че това не се направи, гладът и онкологичните болести ще доведат до цялостната крах на човечеството.

- Искам да напомня и друга среща – Международната конференция, отдадена на популацията на Мексико през 1984 година, на която участниците били единомислещи, че повишаването на броя на жителите на страната оказва негативно въздействие на качеството на живот и утежнява здравословното положение. Това с голяма мощ се отнася зе едва развитите страни.

- По време на доста други интернационалните конгреси постоянно се е повдигал казуса за пренаселеността и влошеното богатство на хората. Искам особено да загатна конференцията в Индонезия през 1992 година, на която страни от Азиатско-Тихоокеанският район обсъждаха връзката сред развиването на страната и увеличение числеността на популацията. На конференцията бе сложена стратегическа цел – ограничение на раждаемостта до 2 деца от една жена за целият интервал на нейния живот. Проектът бе със период до 2010 година

От всичко това можем да създадем извода, че несъответствието сред числеността на популацията и достъпа до международните запаси се явява някогашен и тежък проблем за човечеството. Дори повече от това, международните вони и епидемии към този момент се преглеждат като нещо позитивно, тъй като отстраняват този дисбаланс.

А в този момент дано преминем към различен въпрос, който няма нищо общо с растежа на популацията на земята. Става въпрос за разпада на Съветския съюз. Припомням, че това се случи на 25 декември 1991 година, когато 11 съюзни републики оповестиха, че излизат от състава на Съюз на съветските социалистически републики. Тогава Съединените американски щати отпразнуваха датата като победа, а тогавашният държавен секретар Хенри Кисинджър обави за нов зложелател на Съединени американски щати и целия свят - исляма.

Преди дни Кисинджър даде скандално изявление, в което съобщи, че Третата международна война е на прага ни, а първият удар ще бъде против Иран. Нещо повече, съгласно него Израел би трябвало да ликвидира колкото е допустимо повече арабии да превземе половината от близкоизточния район.

Казаното е чиста действителност, без никакви пресиления. Такава я виждаме, чуваме и усещаме. Затова дано погледнем напред и да си представим какво ни чака в близко бъдеще. Колкото по-бързо и съществено го създадем, толкоз по-ясно ще открием кои са заинтересуваните лица.

По време на пандемията на ковид се появиха голям брой теории на конспирацията. Нека тогава потърсим очертанията на новия свят, в който следва да живеем.

Съществува доктрина за „ чипирането на хората “, в който вземат участие Хенри Кисинджър и компютърният магнат Бил Гейтс. Според тази доктрина на всички хора ще бъдат внедрени под кожата електронни чипове с размер на оризово зърно. С помощта на този чип всеки човек ще бъде трансфорат в компютър, който ще се ръководи от световна централа. Целта е да се употребява ковид като мотив всички хора да бъдат имунизирани, т.е. да бъдат чипирани.

Чипа ще съдържа цялата информация за дадения човек: финансово състояние, обществен статус, вяра, етническа и расова принадлежност и други

Съединени американски щати концентрират своето внимание върху това, нито един човек на земята да не бъде пропуснат о чипирането. Ще се употребява даже напън, с цел да се съгласят всички хора да им бъден подложен чипът.

Световният център ще може да управлява всички финансови интервенции и обществени контакти на популацията посредством чипа. Ще управлява също продължителността на живота и ще принуждава хората да извършват разпоредби, излъчени посредством електромагнитни талази. Тези разпоредби ще се извършват без значение от мнението на хората. Центърът ще може също да привежда пари на който реши, без да има неговото единодушие.

Д-р Джуди Миковиц декларирала на собствен ред, че плануваното имунизиране в действителност ще е токсично имунизиране. Ваксината ще нанесе вреди на хората и ще поврежда мозъка на децата.

Съединените щати имат желание да покачат смъртността измежду популацията в резултат на ковид. Дори ще задължат здравните организации да завишават съзнателно статистиката за смъртността от ковид.

На 20 април 2020 във Англия бе признат законопроект за ремонти в Закона за публичното опазване на здравето от 1984 година. Съгласно тези ремонти страната получава полномощия да принуждава жителите да се имунизират от разнообразни болести без да се преценява дали са съгласни или не са съгласни. Който откаже може да бъде арестуван, без даже да има глоба от съда.

Заради всичко изброено до момента се постанова да се кажат някои значими неща, с цел да не се подведем по фантазиите на този или оня.

Първо: Хенри Кисинджър съставлява нещо като свързващ детайл сред действителния свят и света на фантазиите, в който той с Бил Гейтс работи върху план за надзор върху цялото човечество посредством някакви чипове.

Второ: Хенри Кисинджър се явява част от някаква група, която с помощта на опита и техническите достижения на Бил Гейтс може да управлява и ръководи чипираните хора, както си желае.

За още по-голяма изясненост ще прибавя, че наскоро в Съединени американски щати се появи декларация, която дава „ зелена светлина “ на израелската фантазия за дефинитивно разрешаване на Близко-Източния спор. Във въпросната „ декларация “ се споделя, че израелската страна ще ръководи всички арабски страни без изключение. По подобен метод тази страна ще може умерено да осъществя своето ръководство посредством въпросните чипове. За реализиране на този резултат няма да са нужни оръжия, нито бойци, самолети и бомби.

Пред нас е власт от нов вид и цялостен надзор над всички страни по света. Разбира се, появяват се доста въпроси, на които трява да намерим отговор. Такъв въпрос е: по какъв начин страните и техните представители могат да се борят с грандиозната заплаха, надвиснала над света? Възможно ли е тази заплаха да бъде отстранена, преди да е станало късно? Как може да се противопоставим на този нов колониализъм? Имаме ли сили, предпочитание, мъдрост и храброст да се преборим? Как да оцелеем в задаващия се вихър? Ще допуснем ли на някакви интернационалните институции да узаконят връзката сред техническия напредък и човешките свободи?

Все отново здравият разсъдък още съществува. Не всички се подвеждат по сходни теории. В Швейцария, да вземем за пример, започнаха всеобщи митинги и демонстрации срещу всичко, което бе разказано дотук в тази публикация. Хората изрично отхвърлят да бъдат опитни животинки, предопределени за обслужването на незаконни групи!

----------------------------------------------------

Rai Al Youm е електронно издание на арабски език с редакция в Лондон. Създадено е през 2013 година от Абдел Бадри Атвана, кото е бил основен редактор на вестник „ Ал Кудс Ал Араби “. Rai Al Youm има и англоезичен вид. Социологическо изследване демонстрира, че 95% от читателите на изданието са араби в разнообразни страни по света.

----------------------------------------------------

На 9 април 2020 година Хенри Кисинджър декларира пред The Wall Street Journal: Политическият и икономическият безпорядък, провокиран от ковид, може да продължи генерации напред. Щастието на хората и разцвета на нациите ще се случи единствено в случай че има доверие сред жителите и държавните управления. Това значи институциите да бъдат транспарантни и да положат всички грижи за популацията. Всяка власт би трябвало да е подготвена с проект за следкризисното време.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР