Истината зад историята с мъжа, за който се твърдеше, че

...
Истината зад историята с мъжа, за който се твърдеше, че
Коментари Харесай

Най-накрая! Разбулиха мистерията с ръфания от мечка човек-мумия

Истината зад историята с мъжа, за който се твърдеше, че е оживял нахлуване на мечка в Русия, само че е бил в плен на животното към месец, стана известна през днешния ден. Това стана допустимо с помощта на основен доктор. Висшестоящият доктор твърди, че 41-годишният пациент в никакъв случай не е бил нападан от хищник, а вместо това страда от продължителен псориазис и други затруднения на заболяването, написа в. "Дейли Мел ".


Ужасяващото видео с човек, за който се твърдеше, че е бил атакуван от мечка и е оживял един месец в леговището ѝ, тъй като животното решило да го остави за храна за по-късно, бе публикувано през миналите дни.
"Живата мумия " известна с името Александър е била открита в леговището на звяра в региона на Тува в Русия.

Лекар от Казахстан обаче твърди, че това е подправена вест, а мъжът в никакъв случай не е бил в Русия, както и не е бил нападан от диво животно.
На клипа, шокирал целия свят, на назад във времето се чува глас да приказва на казахски език, а не на упования приказваме акцент в Тува, където се допуска, че мъжът е бил избавен от леговището на мечката, откакто бил открит от ловни кучета.

При това всяка една от лечебните заведения в Тува отрекла да е приемала сходен пациент.

Сега без значение следствие е проследило основният доктор на Медицински център Актобе в Казахстан, доктор Рустам Исаев, който твърди, че мъжът се споделя Александър П. и е негов пациент.

Мъжът е бил нелегално сниман от медици, а записът качен в мрежата, твърди още той, като дава обещание да "уволни " виновните. "Като основен доктор ви убеждавам, че това е наш пациент. Той не е от Тува, нито от някъде другаде в Русия. Александър П. живее в Актоб в Казахстан. Той е лекуван в нашата болница. По-рано тази седмица бе изписан в приемливо положение. Сега за него се грижи майка му. Той страда от псориазис. Той си лежи вкъщи, изпаднал е в незаинтересованост. Той не желае да живее. Той бе изпаднал в меланхолия ", разкри лекарят.

Беше значимо да се спрат слуховете, отбелязва медикът.

По думите му, има и друга версия на историята към клипа. В нея се твърди, че той е бил открит в ковчег. Според Исаев, най-вероятно клипът и историите са дело на млади лекари, които са желали да си създадат смешка на гърба на страдалеца.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР