Истината за смъртта на Лиса Мари Пресли потресе близките й.

...
Истината за смъртта на Лиса Мари Пресли потресе близките й.
Коментари Харесай

Истината за смъртта на Лиса Мари Пресли потресе близките й! Никой не предполагаше какво я уби!

Истината за гибелта на Лиса Мари Пресли потресе околните й. Смъртта на певицата, която настъпи ненадейно, се оказа изненадваща за цялото й семейство. Оказа се, че звездата е умряла вследствие на затруднения след интервенция за намаляване. Получила е задръстване на тънките вътрешности, а също така в кръвта й са открити опиати, въпреки и не в количество, което да я убие.


Смята се, че звездата е получила инфаркт вследствие на затруднения след интервенция преди няколко месеца. Лиса е желала да отслабне и се е подложила на рискова процедура с непредсказуем резултат. Крехкото й здраве в композиция с риска от нараснала зараза и депресията са споделили своето и актрисата е умряла в дома си.


Семейството й скърби поради нелепата й гибел, само че също по този начин се носят рискови подводни течения към тях. Така да вземем за пример, безусловно преди дни стана ясно, че Лиса е имала някои терзания по отношение на четвъртия си брачен партньор Майкъл Локууд и попечителството над дъщерите им

. Майка й Присила застанала на страната на някогашния й брачен партньор, което влошило връзките сред двете. И те съвсем не си говорели. По-голямата щерка на Лиса разкрива още по-скандални детайлности за възможната гибел на майка си.


" Подкрепях я изцяло за попечителството над близначките. Нямах доверие на оня човек, само че баба ми застана на негова страна. Това, което ме смущава  най-много е, че двамата с нея дохвърчаха дружно за погребението на майка ми и са неразделни... "

Дали това няма да аргументи нов раздор в фамилията? Предстои да забележим...

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР