Истината за напускането на комика Виктор Калев изгонен от Слави

...
Истината за напускането на комика Виктор Калев изгонен от Слави
Коментари Харесай

Стана Ясно Защо Е Била Раздялата На Виктор Калев И Слави

Истината за напускането на комика Виктор Калев изпъден от Слави поради халтури „ на черно ”. Дългия го спипал, че заработва по участия, без да регистрира % от хонорара си. Трифонов изчакал да изтече контракта на артиста и му споделил „ довиждане ”.

4 години, откакто Виктор Калев си потегли от шоуто на Слави Трифонов, лъсна същинската причина за напускането му. През февруари 2014 година артистът ненадейно изчезна от дребния екран.

Из медийното пространство плъзнаха разнообразни версии. Една от тях бе, че Виктор развил меланхолия след гибелта на татко си. Калев чувствал виновност, че не е бил настойчив баща му да се оперира по-бързо. Друга бе, че Виктор мъчно претърпял следващия си провал на любовния фронт и потопен в дълбока меланхолия.

Макар че и до през днешния ден артистът стартира версията, че е напуснал самичък, с цел да прави лична кариера, повода била напълно друга, разкриват пред „Уикенд“ хора от екипа на Дългия. Виктор бил рекордьор по санкции за закъснения за фотоси и друти прегрешения. Освен това бил хванат, че заработва по частни празненства и други халтури, без да регистрира дължимия по контракт % на Слави Трифонов. Като негов шеф, Трифонов прибирал 40% от всеки заработен в извънработно време лев.

До ушите на Дългия достигнал слуха, че Виктор скрито от шефа си върви по частни празненства. Хонорарът на комика бил един от най-високите в сектора – 4000 лева Чашата на търпението на шоумена преляла, когато едно от участията на Калев съвпаднало с доста значимо за учиндолеца благотворително мероприятие със обществен отенък.

Виктор измислил основателна причина, с цел да не участва. По подигравка на ориста предприемачът, поканил артиста на празненство за рождения си ден, се оказал доста непосредствен другар на Длъгия. Броени дни по-късно двамата се засекли в бляскав ресторант и се заговорили.

„Твоят Виктор Калев е неповторим! Толкова добре имитираше Лили Иванова и Деса Поетеса, и такова шоу направи, че отново ще го поканя“, похвалил го богаташът, без да подозира, че Слави хал-хабер си няма от уговорката на подчинения си.

Бесен от некоректността на комика, Дългия го привикал на диалог още същия ден. Директно го уволнил. Тъй като оставало още известно време до края на контракта му, по разпореждане на Трифонов сценаристите просто стопираха да дават функции на Виктор. Слави бил доста наскърбен от постъпката на Калев, който бил негов любим.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР