Истината около фирмите на зам.-министърката на труда и социалната политика

...
Истината около фирмите на зам.-министърката на труда и социалната политика
Коментари Харесай

Как и ЗАЩО зам. социален министър иска да прикрие трудова злополука със загинал на работното място?

Истината към компаниите на зам.-министърката на труда и обществената политика Султанка Петрова се разплита от ден на ден и повече - компанията, в която е работил откритият мъртъв охранител Даниел Тасев, е била благосъстоятелност на зам. обществения министър Султанка Петрова, а тя сама беше народен представител от квотата на Обединените патриоти и по-късно назначена в общественото министерство.

От репортаж на bTV излиза наяве, че тя е била притежател на компанията "Дефанс консулт ", която обаче по-късно напуща. Понастоящем едноличен притежател и шеф на охранителната компания е Филип Чипев, който изясни, че е "баща на внуците " на Султанка Петрова, т.е. неин шурей. Нейният брачен партньор пък бил негов прокурист.

"При потребност той оказва помощ. Понякога за контакт с охранители ", изясни Чипев пред bTV.

Той описа, че е схванал за случая, откакто родственици на починалия охранител му се обадили. "Ние доста се притеснихме и звъннахме на един от охранителите от нашата компания, които имат достъп до обекта ", описа Чипев. По думите му охранителите на компанията не си сдават един на различен обекта, защото промяната е от 7 часа вечерта до 7 часа сутринта.

Евродепутатът Николай Бареков направи разтърсващ разбор и зададе горещи въпроси по скандалната, трагична тематика.

Вижте какво написа той, откакто лъсна истината към компаниите и собствеността им на семейство Петрови и опита ли се Султанка Петрова да купи мълчанието на околните на починалото момче, както и за мълчанието на комфортните баджак малките екрани и неналичието на въпроси към сътрудник Шиши и зетя на зам.-социалната министърка.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Да повторим, чутото по БТВ. “Новият собственик” на компанията, която охранява ремонта на Парламента вместо НСО, е “баща на внуците на Султанка Петрова”. Тя другояче нямала нищо общо. А нейният мъж Петю Петров, който бил “дядо на децата му”, бил единствено “пълномощник” на новият другояче “собственик” Филип Чипев. Същият трансферира цялата отговорност към НСО за гибелта на техния умрял чиновник. Антон Баджаков Хекимян не беше настойчив във въпроса си за очевадния спор на ползи. Но така и така става очевадно ясно по какъв начин са се оплели като свински вътрешности. По нова беше боса на Вътрешна македонска революционна организация, само че се колебая една Ади да го е попитала по какъв начин по този начин компании на дясната му ръка зам.-министър Султанка охраняват постройките на властта под чадъра на НСО. Никой не попита и покрилата се Султанка Петрова опитвала ли се е да купи с пари мълчанието на роднините на починалото момче в постройката на Парламента. Разбира се, нито една баджак телевизия не се поинтересува КОИ са компаниите, спечелили 22 милионната поръчка за ремонта на Парламента и за какво са наели за подизпълнител компания на ПатрЕотите. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР