Истината няма нюанси и бързо се установява. Очаквам т. нар.

...
Истината няма нюанси и бързо се установява. Очаквам т. нар.
Коментари Харесай

Гешев в Twitter: Антикорупционен фонд“ да се извини на прокуратурата

" Истината няма нюанси и бързо се открива. Очаквам така наречен „ Антикорупционен фонд " да се извини на институцията Прокуратура на Република България, макар че това изисква достолепие. Знаем от кое място идват хибридните офанзиви, те няма да спрат нашата работа в името на българските жители! " Това написа основният прокурор Иван Гешев в персоналния си профил в Twitter.

Истината няма нюанси и бързо се открива. Очаквам така наречен „ Антикорупционен фонд “ да се извини на институцията Прокуратура на Република България, само че това изисква достолепие. Знаем от кое място идват хибридните офанзиви, те няма да спрат нашата работа в името на българските жители! pic.twitter.com/edrk95l58j
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) July 8, 2020
АКФ след свое следствие упрекна Иван Гешев в неглижиране на подадени сигнали към прокуратурата. Повод за коментара на основния прокурор и фотографията в туита са, че златото на предприемача Илия Златанов, за което той твърди, че било откраднато, е намерено в дома му на бул. " Симеоновско шосе ". Самият Златанов твърди, че му изчезнали 52 златни монети. Те били конфискувани при ареста на сина му Явор Златанов. Бащата и синът спорят за фамилния бизнес, който в действителност е най-голямата компания за асансьори у нас. От прокуратурата през днешния ден разпространиха известие, че въпросните монети били върнати на Златанов с протокол.
Припомняме, че беше оповестено следствие на АКФ, станало известно като „ Осемте джуджета “, с интервю на Илия Златанов, в което той изяснява машинациите, посредством които е изработен опит да му се отнеме бизнеса му в България - групата " Изамет ", производител на асансьори.
Мажоритарният притежател Илия Златанов споделя по какъв начин известно време е подавал сигнали до институциите в опит да откри поддръжка, само че никой не му обръща внимание.
Вижте още:
Иззеха огромен брой монети от парцел на Илия Златанов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР