Истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата,

...
Истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата,
Коментари Харесай

Акад. Денков за вота на недоверие: Опозицията използва само пропаганда и лъжа

Истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което можете да употребявате. Това сподели от парламентарната естрада министър председателят акад. Николай Денков в края на разискванията по импортирания от опозиционните партии избор на съмнение към кабинета.

От претенции избор на съмнение през днешния ден разбрахме четири неща:

1. Най-накрая, година и 9 месеца след началото на войната, „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ признаха в претекстовете си към вота, че Руската федерация води нападателна война против Украйна. Признаха, че водената от Русия война основава опасност и за България. С други думи – в случай че Русия спре войната в Украйна, ще изчезнат и заплахите за България. Затова националната сигурност на България изисква всички партии, без изключение, в това число и опозиционните, да призоват Русия да спре войната и да напусне завоюваните територии в сходство с интернационалното право. Това е ползата на България и подхожда на националната ни сигурност.

2. Разбрахме, че закупуването на модерна военна техника, каквато Българската войска не е получавала от над 30 години, е мотив за яростни рецензии от опозицията. За благополучие, ръководещите през последните години не се интересуваме от дребнави интриги като тази, а поредно развиваме бойните качества с съвременни средства за защита.

3. Разбрахме, че народните представители от „ Възраждане “ и техните водачи не се интересуват от ориста на българите в окупираните от Руската федерация територии в Украйна. Там българщината изчезва под натиска на окупаторите.

4. Разбрахме, както и в предходния избор, че истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което можете да употребявате.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР