Истината (La Verite) - новият филм на многократно награждавания японски

...
Истината (La Verite) - новият филм на многократно награждавания японски
Коментари Харесай

"Истината" с Катрин Деньов, Жулиет Бинош и Итън Хоук ще открие фестивала във Венеция

Истината " (La Verite) - новият филм на неведнъж награждавания японски режисьор Хирокадзу Корееда - ще открие идващото 76-о подред издание на филмовия фестивал във Венеция, бе оповестено на формалния уебсайт на събитието.

Заснет на британски и френски език, филмът е с присъединяване на Катрин Деньов, Жулиет Бинош и Итън Хоук.

Директорът на фестивала Алберто Барбера разказва " Истината " като " поетично отражение на връзките сред майка и нейната щерка и комплицираната специалност на артиста ".

Деньов играе именита звезда от френското кино, чиято щерка (Бинош) се връща в Париж. Според синопсиса на кино лентата " срещата сред майка и щерка бързо се трансформира в борба: споделят се истини, сметките се разчистват, любовта и обидите се признават ".

Това е първият филм на Корееда, който не е на японски език и негов първи след спечелването на " Златна палма " през 2018 година с " Джебчии ".

В свое изказване Корееда споделя, че въпреки актьорският състав да е влиятелен, самият филм споделя дребна фамилна история, която се развива най-вече в границите на една къща. " Опитах се да направя героите си живи посред тяхната дребна галактика, с техните неистини, горделивост, горест, наслада и примирие. "

Световната премиера на " Истината " е на 28 август в откриващия ден на най-стария кинофестивал - този във Венеция, който ще продължи до 7 септември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР