Истината е, че всъщност Дженифър Гарнър все още не е

...
Истината е, че всъщност Дженифър Гарнър все още не е
Коментари Харесай

Трудната изповед на Дженифър Гарнър: как ѝ се отрази разводът с Бен Афлек, къде ще прекара празниците и с кого се среща

Истината е, че в действителност Дженифър Гарнър към момента не е подготвена да стартира да излиза на срещи.

Чудите се каква е повода за това... е, актрисата не се срами да признае за какво.

В свое изявление за австралийско списание Гарнър най-сетне намерено проговори за брака си с Бен Афлек и за раздялата им по-късно.

Сигурно си спомняте, че двойката подаде документи за бракоразвод през април тази година, откакто разгласи още през 2015, че пътищата им се разделят.
 Бен Афлек Дженифър Гарнър Getty
Гарнър и Афлек имат три деца дружно: 11-годишната Вайълет, 8-годишната Серафина и 5-годишният Сам. Бракът им продължи 10 години, през които любовта им като че ли не стихваше.

"Не бих избрала този живот - нито за децата си, нито за себе си. Да, в случай че можех да предпочитам, не бих желала да съм сама или въобще да се намирам в тази позиция.

Опитваме се да създадем най-хубавото за нас и да намерим съответен метод това да сработи.

Не съм излизала на среща с някой различен до момента и, почтено казано, нямам предпочитание да го направя за момента. ", показа Дженифър.

Колкото се отнася до Афлек - той преследва напълно друга цел в живота си - и по-скоро се среща с продуцентът на Saturday Night Live Линдзи Шокус.

Оказва се, че Гарнър оказва помощ на към този момент някогашния си мъж да се пребори с пристрастеността му. Според списание People Афлек е прекарал няколко дни в център за болнично лекуване, а в този момент към този момент е минал на идващия стадий - към амбулаторно лекуване и треньор, който ще му помогне да остане изтрезнял. Никой не дава тъкмо определение на "няколко дни ", само че злите езици настояват, че става дума за много по-обширен интервал от време.
 Бен Афлек и Дженифър Гарнър Getty/Gulliver
Гарнър съумя да даде конкретизиране и по отношение на обвиняванията в полово посягане от страна на Бен Афлек към Хилари Бъртън, и по-точно, че той си е разрешил да я обарва по време на шоу през 2001г. От тогава Афлек е поднесъл своите извинения публично.
 Тайна съставна част на прахуляк ни прави още по-красиви Edna предлага Тайна съставна част на прахуляк ни прави още по-красиви
"Всичко това трябваше да излезе нескрито в един миг. Да, не е красиво, само че една рана в никакъв случай не е приятна за гледане, когато зараства. Ето тъкмо тук сме ние. Около нас има в действителност много умни хора, които ни задават много сложни въпроси. И, почтено казано, нямам самообладание да видя какъв ще бъде резултатът от всичко това. ", показа Гарнър.

А какво ще вършат някогашните съпруги към празниците? Бен и Дженифър ще прекарат Деня на благодарността дружно със своите деца. "Ние сме другари, ще се оправим. ", споделя с вяра през усмивка Гарнър.

Още забавни публикации, които да прочетете:
Прекрасната Дженифър Гарнър на 45! Разводът-окончателен: Бен Афлек и Дженифър Гарнър Бен Афлек с разтърсваща изповед: "Страдам от алкохолна взаимозависимост "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР