Истината е, че те се дължат на минималните часове сън

...
Истината е, че те се дължат на минималните часове сън
Коментари Харесай

Грим триковете, премахващи признаците на умора около очите

Истината е, че те се дължат на минималните часове сън и безкрайните часове, прекарани пред екрана на компютъра. И в случай че правилно следваме препоръките на експертите кожни лекари, то несъмнено ще реализираме триумф.

 Истината е, че те се дължат на минималните часове сън и безкрайните часове, прекарани пред екрана на компютъра.

Фотография: Pexels.com

Но е реалност, че има и моменти, в които желаеме да подобрим външния си тип неотложно и дейно. В този случай гримьорите са тук за нас и ни дават най-правилните решения, основани на грим триковете, които ще ни спасят на момента.

 В този случай гримьорите са тук за нас и ни дават най-правилните решения, основани на грим триковете, които ще ни спасят на момента.

Фотография: Pexels.com

Използване на пъстър коректор

Време е да се научим да използваме артикули „ спасители “ в такива моменти, като коректорите да вземем за пример. Когато обаче става дума за тъмни кръгове, постоянно не е задоволително да ги прикрием с обичания коректор.

Кръговете в виолетов колорит евентуално постоянно ще бъдат различими. И в случай че се опитаме да ги прикрием, като сътворяваме пластове върху тях, резултатът няма да ни задоволи. Лилавите тонове се обезвреждат с прасковено-оранжевия колорит. За тази цел би трябвало да нанесем малко количество, където е належащо, разбъркваме добре и чак по-късно нанасяме коректор.

Жълтото отстранява тъмните кръгове, а зеленото – всевъзможни зачервявания, синини и раздразнения. Но не забравяйте, че първо би трябвало да нанесете овлажнител.

Нека не забравяме, че би трябвало да нанасяме коректора по дължина до най-тъмната точка на кръговете под очите, която нормално е покрай вътрешния ъгъл.

Внимание! Не би трябвало да се приближаваме прекалено много до основата на миглите, защото има риск гримът да наподобява изкуствен и „ плосък “.

Nude и бял молив за очи

Това е гениалният трик на гримьорите за моментите, когато желаят да придадат спомагателен искра на погледа и в същото време жизнеспособност и прохлада. Те заобикалят тъмните сенки и избират nude или бял молив, с който обрисуват вътрешността на долния клепач. По този метод бялата част на окото наподобява още по-ярка, а погледът сияен.

Добре поддържани вежди

Ето и още една дребна загадка на специалистите! Може да ни се коства необикновено, само че тe сресват веждите нагоре и повода за това е в действителност сериозна, а точно, че по този метод се повдига погледа, правейки очите да наподобяват по-големи и впечатляващи, вследствие на което дребните недостатъци не се виждат. И тук тайната е, че след изчеткване експертите употребяват гел за вежди, тъй че да останат толкоз красиви с часове.

Сияние във вътрешния ъгъл на окото

Това е една от най-големите трендове на сезона, само че и тайната на гримьорите от години. Малко количество искра от сенки в сребристо, бяло или златно във вътрешния ъгъл на окото предлага неповторимо сияйние, което засенчва всички признаци на отмалялост. За още по-интензивен резултат можем да използваме и обичания си хайлайтър.

Тайната на съвършените устни съгласно Киара Ферани

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР