Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам

...
Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам
Коментари Харесай

Мира Добрева с изненадващо признание: Била съм жертва на домашно насилие

 " Истината е, че съм била жертва на домашно принуждение. Чувствам се доста мощна жена – душевен и физически, само че съм изпитвала моменти на уязвимост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано принуждение. Човек би трябвало да вземе решение да избяга от съответната обстановка, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна. “

Това разкри Българска национална телевизия легендата Мира Добрева, като призна, че в никакъв случай до момента не е говорила обществено на тази тематика. И добави: 

" Не мога да не загатна също по този начин, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега в никакъв случай няма да се оставя да бъда унизена и мачкана душевен. На никого няма да дам опция да повярва, че аз съм по-малоценна поради пола ми, поради произхода ми, по тази причина, че съм българка и съм родом от Родопите “.

Мира побърза категорично да посочи, че индивидът, на който е била жертва, не е актуалният й съпруг Жоро Торнев.

43-годишната тв водеща към момента е разграничена с мъжа си, само че не мисли за бракоразвод. От 2 години двамата не живеят дружно, въпреки че той се грижи за децата и оказва помощ финансово, в случай че имат потребност от нещо. Мира признава, че не желае да знае дали Жоро има друга жена до себе си.

" Продължавам да го ревнувам и да се малтретирам, не преставам да го обичам. Знам, че той е моят мъж. Вътрешно съм уверена, че и той знае, че съм неговата жена. Не, няма различен мъж в живота ми. Имам потребност се осъзная и отърся от предишното “, откровена е Мира в изявление за " Уикенд “.

Водещата проговори и за Ваня Костова, с която имаха препирни във " ВИП Брадър “. " Много мъчително ми стана, когато разбрах за кончината й. Твърде млада си отиде от този свят. Искам да имам вяра, че се е избавила. Според мен тя страдаше и беше печален човек, някак си незадоволен. Помирихме се с Ваня Костова в края на " ВИП Брадър ". И в този момент помня топлотата на тялото й, когато ме гушна на потегляне. Ваня ми сподели: " Прости ми! ", а аз й отвърнах й: " И ти ми елементарни! “, спомня си през сълзи Добрева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР