Истината е, че с приятелката ми Ива се бяхме сдърпали

...
Истината е, че с приятелката ми Ива се бяхме сдърпали
Коментари Харесай

Филип Буков отрече да се е разделял с гаджето, само се „посдърпали“

" Истината е, че с приятелката ми Ива се бяхме сдърпали за малко - не знам по какъв начин е стигнала информацията до сътрудниците ви. Но няма нищо трагично - всичко е наред и не сме се разделяли! ", отсече за " България Днес " артистът от сериала " Откраднат живот " Филип Буков. Екранният доктор Хаджихристев продължава да се чуди на въображението на хората от някои медии, пускащи погрешна информация освен за него.

В същото време частично ги оправдава: " Донякъде, даже и да не одобрявам пишещите " такива " публикации, ги разбирам - това не е персонално към мен, правят работата си, специалността им е такава и за това получават пари. И те имат да заплащат сметки, наеми, да гледат фамилии - не им се дразня. Друг е въпросът дали е почтено да създадат нещо сходно - не аз съм индивидът, който да каже ", показа Филип и обърна внимание на обстоятелството, че негови сътрудници се ядосват, сърдят, съдят в сходни обстановки.
Реклама

За екранния юрист Костов от " Татковци " " това " с лъжите е част от живота на всяка обществена персона и него персонално това не го тормози. " Излизат по мой адрес какви ли не спекулации - наркоман съм бил, химии съм взимал, имам съм - нямал гадже ... Даже в никакъв случай не се и дразня, като се пишат тези нелепости ", добави Буков, който " схванал " за себе си, че има взимане-даване с екзотичната си колежка от риалитито " Сървайвър " Стефани поради тяхна обща фотография отпреди седмица в мрежите.

" Засякохме се в заведение в Лозенец напълно инцидентно и незабавно заваляха мнения, че съм предпочел да отида на морето на " оня наркомански ваучър " да пия и треса единствено със Стефани, а аз бях с Ива там. Даже съм бил избрал празненството вместо надпреварата " Витоша 100 ". Всъщност тази година пропуснах 40-ото следващо планинско колоездене, тъй като старите скорости на байка ми се счупиха и към момента не бяха пристигнали новите, които поръчах от Германия. А и не спираше да вали и избрах да не пожертвам! ", описа Филип, чието сърчице е изцяло наред и разрешава обичайно физическо и прочувствено натоварване.

Буков взе участие в последното издание на предаването " Сървайвър ", откъдето си потегли прибързано поради сърдечни проблеми. " Слава богу - добре съм, всичко с мене е наред! Ходих дълго време при разнообразни лекари, откакто се върнах в България. Установи се, че имам някакви специфики в сърдечната област, разследване на многогодишното ми спортуване, само че не преставам интензивно да се занимавам. Просто тялото си желае своето! Иначе нито имам някакви отклонения, нито аргументи за безпокойствие. Сърцето ми е крепко! ", убеждава ни Филип.

Актьорът си мечтае за отмора на турски остров в Егейско море, на който поради страхотните талази от мощния вятър вървят единствено сърфисти, всички са с палатки, кемпери и каравани и е диво и не толкоз пренаселено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР