Истината е, че не играхме добре, можем много по-добре и

...
Истината е, че не играхме добре, можем много по-добре и
Коментари Харесай

Пепе: Неприемливо беше съдията да е аржентинец

Истината е, че не играхме добре, можем доста по-добре и сме разочаровани, показа централният бранител на Португалия

Централният бранител на ПортугалияПепе показа своето мнение след изненадващата загуба на " мореплавателите " от тима на Мароко, осведоми.

" Това е нещо, което е доста по-голямо от мен и би трябвало да го кажа. Неприемлимо е да имаме аржентински арбитър за днешната среща при случилото се през вчерашния ден. Не споделям, че той е повлиял на мача, само че видяхте какво стана през второто полувреме. Вратарят лежеше непрекъснато на земята и получихме единствено осем минути продължение. Според мен, не беше задоволително съдията да бъде аржентинец и не би трябвало да се премълчава това.

Истината е, че не играхме добре, можем доста по-добре и сме разочаровани, че отпадаме на четвъртфиналите от Мароко, тъй като знаехме, че можем да победим този противник и бяхме уверени, че ще го сторим, само че в последна сметка изгубихме тази среща. Който и да играе в офанзива, го прави добре ", показа бранителят след края на срещата.

Португалия отпадна от конкуренцията, до момента в който Мароко ще се изправи на полуфинала против спечелилия от срещата сред Франция и Англия, която ще се играе малко по-късно през днешния ден.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР